Postovanje Mujo. Izvinjavam se jee ponovo pisem zalbu. Uglavnom prosla zalba za G.P 1.1 odbijena je zbog laganja. Znam da se generalno kao admin i igrac nisam ponasao bas najbolje i nisam imao najbolju reputaciju, ali nemam razloga lagati jer u lazi su kratke noge. Pisao sam ti na discord istog dana kada sam dobio ban na tom nalogu i pitao te da li mozes da mi kazes kada i sta se desilo jer ni ja sam nisam znao jer nisam ulazio na njega, medjutim nisam dobio odgovor. Na tom nalogu igrano je od nastanka 5-6 meseci onda je bila pauza od igranja i posle pauze je igrano jos 2-3 meseca. Nakon toga pravim acc 28197 gde nastavljam da igram do dan danas, ali tu sam dobio ban za nedozvoljen redux. Zaista ne zelim da se bavim varkama i nema potrebe za tim, samo zelim da nastavim da igram na ovom projektu i da se druzim i uzivam sa prijateljima. Mnogo vremena sam ulozio u grand i stvarno je tesko tek tako prestati sa igrom. Nikad nisam imao zlih namera niti sam zeleo krsiti ikakva pravila. Nadam se da ces razumeti i da ces mi dati priliku. Zaistao mi je zao zbog svojih glupavih postupaka i trudicu se da ih vise ne pravim. Ugodan ostatak veceri
.