Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
930
Players nickname
Swainn Darkinn
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 18, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/9R2umnR

Swain Darkin

Well-Known Player
Player
Postovanje Mujo. Izvinjavam se jee ponovo pisem zalbu. Uglavnom prosla zalba za G.P 1.1 odbijena je zbog laganja. Znam da se generalno kao admin i igrac nisam ponasao bas najbolje i nisam imao najbolju reputaciju, ali nemam razloga lagati jer u lazi su kratke noge. Pisao sam ti na discord istog dana kada sam dobio ban na tom nalogu i pitao te da li mozes da mi kazes kada i sta se desilo jer ni ja sam nisam znao jer nisam ulazio na njega, medjutim nisam dobio odgovor. Na tom nalogu igrano je od nastanka 5-6 meseci onda je bila pauza od igranja i posle pauze je igrano jos 2-3 meseca. Nakon toga pravim acc 28197 gde nastavljam da igram do dan danas, ali tu sam dobio ban za nedozvoljen redux. Zaista ne zelim da se bavim varkama i nema potrebe za tim, samo zelim da nastavim da igram na ovom projektu i da se druzim i uzivam sa prijateljima. Mnogo vremena sam ulozio u grand i stvarno je tesko tek tako prestati sa igrom. Nikad nisam imao zlih namera niti sam zeleo krsiti ikakva pravila. Nadam se da ces razumeti i da ces mi dati priliku. Zaistao mi je zao zbog svojih glupavih postupaka i trudicu se da ih vise ne pravim. Ugodan ostatak veceri ❤️.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom