Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38149
Players nickname
Jessica Cortez
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 17, 2023
Time of violation
23:30
Proofs
https://youtu.be/wcz8mnt_2H0

Paca Vice

Player
Player
Cela situacija se ne vidi jer je imao oruzje kod sebe, nije hteo da stane kao sto se vidi ( nepocinjenost ). Izvadio je pistolj pre toga.

Joe Hey

Active Member
Leader of unofficial org
Samo nam postavi kada si odradio LTA ili ti ga CL i tjt :) Lijepo si ga isjekao. Zamolio bi administraciju da zatrazi cijeli POV - do trenutka kada je gospodin trebao biti ubacen u auto nakon hapšenja.

Jessica Cortez

💀🔫
Player
Samo nam postavi kada si odradio LTA ili ti ga CL i tjt :) Lijepo si ga isjekao. Zamolio bi administraciju da zatrazi cijeli POV - do trenutka kada je gospodin trebao biti ubacen u auto nakon hapšenja.
Stavi ti pov ako imas od LTA I CL😊

Segaa

Player
Player
koja cela situacija buraz sta oces vise?
imao si revolver u ruci i uradio si cl sam znas znaci nemoj da kacis takve stvari samo ces sebi da napakostis jer si hteo drugima iz svoje krivice

fiftybrutal

Player
Player
ja sam rekao da forum mafijanje prepustite staroj bagri. 38k id ce nekog da kaci naslov zalbe ne moze da sastavi

Joe Hey

Active Member
Leader of unofficial org
Da se nadovezem na situaciju, da administracija vidi da ne lazemo.
gqHq8By.jpg

Status
Not open for further replies.
Top Bottom