vidi sve u pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sarkazam jeboteCela situacija se ne vidi jer je imao oruzje kod sebe, nije hteo da stane kao sto se vidi ( nepocinjenost ). Izvadio je pistolj pre toga.
Vama vam se spava sigurnoCela situacija se ne vidi jer je imao oruzje kod sebe, nije hteo da stane kao sto se vidi ( nepocinjenost ). Izvadio je pistolj pre toga.
Stavi ti pov ako imas od LTA I CLSamo nam postavi kada si odradio LTA ili ti ga CL i tjt Lijepo si ga isjekao. Zamolio bi administraciju da zatrazi cijeli POV - do trenutka kada je gospodin trebao biti ubacen u auto nakon hapšenja.
koja cela situacija buraz sta oces vise?postavi celu situaciju
Stavi kako sklanjas oruzje i kad radis CLkoja cela situacija buraz sta oces vise?
imao si revolver u ruci i uradio si cl sam znas znaci nemoj da kacis takve stvari samo ces sebi da napakostis jer si hteo drugima iz svoje krivicekoja cela situacija buraz sta oces vise?
ko prvo nisam imao rev drugo ako imas pov od cl slobodno me okaci i ti kraj price.imao si revolver u ruci i uradio si cl sam znas znaci nemoj da kacis takve stvari samo ces sebi da napakostis jer si hteo drugima iz svoje krivice
Stavi POV ceo pa da vidimo, ti si minut jos skratio tuko prvo nisam imao rev drugo ako imas pov od cl slobodno me okaci i ti kraj price.
Nemam veci pov ako imas ti stavi da vidimo sta sam ja uradio slobodno me okacite da sam nesto pogresno uradio ajde cekamStavi POV ceo pa da vidimo, ti si minut jos skratio tu
38k id kaci majmune kako neznaju da rp-aju id tije samo broj bato sad na spavajneja sam rekao da forum mafijanje prepustite staroj bagri. 38k id ce nekog da kaci naslov zalbe ne moze da sastavi
ne znaju * ti je *38k id kaci majmune kako neznaju da rp-aju id tije samo broj bato sad na spavajne
Da se nadovezem na situaciju, da administracija vidi da ne lazemo.Samo nam postavi kada si odradio LTA ili ti ga CL i tjt Lijepo si ga isjekao. Zamolio bi administraciju da zatrazi cijeli POV - do trenutka kada je gospodin trebao biti ubacen u auto nakon hapšenja.