na pocetku sam mislio da sam dobio double tap medutim kad sam pogledao POV nisam video drugog onda sam pomislio da nisam bio ful medutim bio sam ful. Molim Vas pregledajte i prosudite sami. Hvala unaprijed
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To mi se ranije desavalo da jednim metko ubijem nekoga.Ako zelite mozete uraditi pc check ja nemam nista protiv toga.
Ok, ali eto ako sam sumnjiv da citujem. Moze administracija uraditi pc check. ( pisem sada preko ovog acca jer mi je ovo main, a nisam prije mogao preko ovog. Da ne bude neka zabuna).Mene i mog druga si ubio tako. Nije da ti zelim permu ali mora da se to provjeri
ovo je za tebe double tap a ono na fabrika ti je bilo cudno?ociti double tap
oces sliku il sta nije problemovo je za tebe double tap a ono na fabrika ti je bilo cudno?
Brate moj dovoljnoe ak te neko pukne heavyem xdna pocetku sam mislio da sam dobio double tap medutim kad sam pogledao POV nisam video drugog onda sam pomislio da nisam bio ful medutim bio sam ful. Molim Vas pregledajte i prosudite sami. Hvala unaprijed