Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1986
Players nickname
Dado Mrkela
Administrators nickname
Andjelko Djingos
Date
Jan 8, 2022
Time
16:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_1lsDxuWNCQ

dadomrkela

Player
Player
Povodom stavljanja bana na moj acc zbog navodnog "BA",zelim da pogleda neko od ostalih clanova administracije.Na snimku se vidi da sam se hilao sa hranom i pao sa zgrade.Jos jednom napominjem da sam imao bolju poziciju gore na zgradi nego dole,a pao sam slucajno bukvalno 2 sec posle hilanja.E sad sto se animacija hilanja prekinula u padu sa zgrade to nije do mene te smatram da sam banovan bez ikakvog osnova.Takodje mozete da probate bar vi admini ovo isto sto se vidi na snimku,hulujte se i skocite ,pa cete videti da ce se isto i vama desiti.Nisam ja pravio skriptu,to sto se vidi tako nije moja greska.Druga stvar povodom napada na nas odma posle RAID-a na Djingose.koliko sam upucen a ima i da se procita,lepo pise u pravilu 2.32 pa vidim da admini koji vole da lupaju banove nisu ni sami upuceni u neka pravila.da lepo to prouce pa onda da reaguju.Zadnje sto sam hteo da napisem je to da nema smisla da presudjuje u nasoj sitaciji koja je direktno povezana sa Djingosima upravo kurator Djingosa.
Veliki sportski pozdrav . . .

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Žalba napisana u nepravilnom formatu. Molim vas napravite novu žalbu sa pravilnim formatom. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom