Povodom stavljanja bana na moj acc zbog navodnog "BA",zelim da pogleda neko od ostalih clanova administracije.Na snimku se vidi da sam se hilao sa hranom i pao sa zgrade.Jos jednom napominjem da sam imao bolju poziciju gore na zgradi nego dole,a pao sam slucajno bukvalno 2 sec posle hilanja.E sad sto se animacija hilanja prekinula u padu sa zgrade to nije do mene te smatram da sam banovan bez ikakvog osnova.Takodje mozete da probate bar vi admini ovo isto sto se vidi na snimku,hulujte se i skocite ,pa cete videti da ce se isto i vama desiti.Nisam ja pravio skriptu,to sto se vidi tako nije moja greska.Druga stvar povodom napada na nas odma posle RAID-a na Djingose.koliko sam upucen a ima i da se procita,lepo pise u pravilu 2.32 pa vidim da admini koji vole da lupaju banove nisu ni sami upuceni u neka pravila.da lepo to prouce pa onda da reaguju.Zadnje sto sam hteo da napisem je to da nema smisla da presudjuje u nasoj sitaciji koja je direktno povezana sa Djingosima upravo kurator Djingosa.
Veliki sportski pozdrav . . .
Veliki sportski pozdrav . . .