Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
29421
Players nickname
Jovana Volkovv
Suspect ID
17713,1647,20051
Date of violation
Apr 18, 2023
Time of violation
18.47
Proofs
https://youtu.be/56HI9jK0OUQ

MicaAlcapone

Player
Player
A i vi ste pucali iako je osoba posla da ide iz dvorišta kao što se vidi na tvom pov. Osoba ako ostaje u dvorište oke 5 sekundi i puno pravo za pucanje ali ako osoba bježi iz dvorišta ti i dalje pucaš iako dole na ulici vidiš ostale ljude mslm....... Al uglavnom nema potrebe ni da komentarišem ni ovo sad al et..... Sve će administracija da vidi da odluči kad vidi cjelu situaciju. Ugodan dan želim i peace uživajte

MicaAlcapone

Player
Player
Jest upravu si ali opet mi ne možemo da ti brojimo u tvom dvorištu bez rp razloga kao vi danas nama kao što će se i to vidjeti na gradskom. Jer realno gresite i vi a fala bogu i mi nažalost al tako je.... Uglavnom sve top ali nisi smela pucati ako je osoba posla da bježi iz dvorišta koje je u tvom posjedu. Ali nebitno. Svi smo tu da se zabavimo i neki da prave sranja al et šta ćeš. Uglavnom uživaj sve ok želim. Pozz

Aladin Haze

Player
Player
Jest upravu si ali opet mi ne možemo da ti brojimo u tvom dvorištu bez rp razloga kao vi danas nama kao što će se i to vidjeti na gradskom. Jer realno gresite i vi a fala bogu i mi nažalost al tako je.... Uglavnom sve top ali nisi smela pucati ako je osoba posla da bježi iz dvorišta koje je u tvom posjedu. Ali nebitno. Svi smo tu da se zabavimo i neki da prave sranja al et šta ćeš. Uglavnom uživaj sve ok želim. Pozz
jos uvek je bio u dvoristu

Jockeee

Player
Player
Zamolio BiH da se pogleda ovo gde puca ovaj gospodin pre brojanja i bili su i ostali članovi familije uključeni što se vidi na snimku
Tako da bi ova familija vercceti trebala da dobije kaznu za gp 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom