Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Apr 19, 2023
Time
12:55
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/365288/#post-1320909

DenzaWashington

Player
Player
Poštovana ADMINISTRACIJO , želim da uložim žalbu na ADMINA jer mislim da nije donio ispravnu odluku.

Na povu se vidi da me igrač ubio u zoni gdje ne piše da je red zona , jasno se vidi u desnom gornjem ćošku , to što sam ja 10 metara izašao iz red zone izašao sam...

Mujo i Abraham ja nisam počeo pucnjavu sa ovim čovjekom pa da sam pobjegao iz red zone i slično ili da sam pobjegao u green zonu , ja sam krenuo na padobran i vidim da se vozilo okreće , stao sam da vidim šta hoće i on je izašao iz vozilo i ubio me , jasno ste napravili gdje je red zona a gdje nije , nije moj problem što igrač nije pratio tok igre i što nije pogledao da li se još nalazi u red zoni

Ostavljam Vama na odluci , ako mislite da igrač nije prekršio pravila ja to poštujem , da znam ubuduće da i ja to mogu raditi ukoliko je prekršio pravilo molim da se igrač kazni a Adminu samo skrene pažnja da ovakve situacije dobro procjeni ili prepusti iskusnijim adminima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom