Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16909
Players nickname
David Bumbar
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 19, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/7VWLbVq

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Razmislajo sam gde bi jos moglo da bude gde moze da se pomosli da sam urdio tako nesto je kada sam kupio lab za 4m i iplanatzu mandarine za 1m da obajsnimvratio sam samo od te familije koja je kupila to sve od mene za 1000 doalra jer sam dao pogresnom liku co lidera u svom famu imam i dokaz za to sto pricam kacio sam ljude koji su to uradili isto vece evo i dokaz Approved - G.P 6.22 I ID: 37863, 5325, 37921 nakon toga j mi je familija kojo su prodali lab i planatzu izasla u susret i vartila nazad eto to mozd zbog cega ste mozda pomislili da sam uradio tako nesto

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
i da kada sam kupio labaratoriju po prvi put ja sam je kupio isto za 4m od co lidera a dao sam na razmenu 60m tj. kupio sam sliku od lidera te iste familije tako da sam tu prekrsio samo zaobilazenje poreza eto to je sve sto sam ikada nelegalno uraadio eto to je sve

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
3do 7 dana mi odlazi gun stor koji sam platio 150m imam 60m na rukama mozete slobodno da to oduzmete imam pukacua i svetlece patike slobodno mi i to uzmite msao mi auta ostvite ocu svoj acc nazad nisat mi drugo nije bitno osim fama i auta molim vas i preklinjem necu nikada vise uraditi bilo sat d da dovedem u pitanje svoj acc samo vas molim za jos jednu sansu volim ovaj server i akant svoj vise od bilo cega molim vas da me razumete i pokazete malo pre svega judskosti i empatije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom