DM: ID 13955 dao sam mu sve pare sto sam imao kod sebe i lik me ubio.
P Peerky Player Player Joined Jan 5, 2022 Messages 2 Jan 8, 2022 #2 au kolko ja znam nesmije te oni trazit za pare i pre malo ih je da to rade
Alex Ackerman 𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃. Player Joined Nov 28, 2021 Messages 514 Jan 8, 2022 #3 Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Popravi naslov. Imas 8h da to uradis.
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Popravi naslov. Imas 8h da to uradis.
Miki Player Player Joined Oct 24, 2021 Messages 523 Jan 9, 2022 #4 Peerky said: au kolko ja znam nesmije te oni trazit za pare i pre malo ih je da to rade Click to expand... Da
Peerky said: au kolko ja znam nesmije te oni trazit za pare i pre malo ih je da to rade Click to expand... Da
Andra Obama Sladji sam od meda Player Joined Oct 16, 2021 Messages 349 Jan 9, 2022 #5 Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu. Greske nisu ispravljene u datom roku. Zatvoreno.
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu. Greske nisu ispravljene u datom roku. Zatvoreno.