Ubijen bez brojanja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brojao si mi ja sam izasao rekao "imas 5 sekundi" ti si krenuo pucat, te sam ja onda krenuo pucat jer zasto bi gledao kako me netko puca tako da, ja nigdje nisam tebe poceo pucat dok nisi ti meneUbijen bez brojanja
nisi brojoBrojao si mi ja sam izasao rekao "imas 5 sekundi" ti si krenuo pucat, te sam ja onda krenuo pucat jer zasto bi gledao kako me netko puca tako da, ja nigdje nisam tebe poceo pucat dok nisi ti mene![]()
Doktore na videu se vidi da je lik izasao iz auta krenuo brojat a ti si krenuo pucat pa se i on krenuo pucatnisi brojo
on ti je prvi brojao a ti nisi se udaljio tako da dzaba pricas i dvoje ste krivi hahahahaBrojao si mi ja sam izasao rekao "imas 5 sekundi" ti si krenuo pucat, te sam ja onda krenuo pucat jer zasto bi gledao kako me netko puca tako da, ja nigdje nisam tebe poceo pucat dok nisi ti mene![]()
Nije mi nikakav zahjev izdao, tako da nisam imao razloga da se udaljimon ti je prvi brojao a ti nisi se udaljio tako da dzaba pricas i dvoje ste krivi hahahaha