Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36600
Players nickname
Lazar Navarro
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 21, 2023
Time of violation
16:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=G3yf5-RchbE&ab_channel=LazarSavanovich

Zuja

Player
Player
evo imam i ja jedan pov , ne zanemerite sto nemam ruke , ali kod mene nema nista specijalno da se vidi osim sto lice nosi pancir drzavnih organizacija , sad ne znam dal je to legalno i sto njih troje pobi nas 10 , u prevodu svaki metak ide pravo gde treba , gore kod Lazara u povu se vidi lepo u jednom delu snimka tacno kod drveta kako svi metci ne idu u njega ali iz nekog razloga pogadjaju.Pa eto ako mozemo da dobijemo POV od suprotne strane sta se desavalo.

Nemanjaa Aly

Player
Player
GG AL SMO VAS POSKIDALI 13 NA 5 STIZU POV-OVI USKORO ZOKI NABAVI MALO IGRACE A NE U NG DA KICKAS I DA BUDES TOXIC

Vukk Aly

Player
Player
Ovo Je 15 put da nas stavljate na forum za possible cheats ovo vise nije za citove nego hoce da uhvate dan kad neko od nas nije snimao i da dobijemo ban smorili ste

Vukk Aly

Player
Player
Ja mislim da je smesno to sto ste izgubili 13 v 4 da sam na tvom mestu ne bi se smejao.
Nek Admin zatrazi pov i od ostalih igraca familije creed. pa da vidimo kako kod ostalih izgleda

Zuja

Player
Player
ma samo ovih poslednjih trojica nek dostave POV jer se sve izdesavalo tako brzo da je neverovatno da tako brzo popadaju , to je problem.A moje ruke zanemerite , porucio sam ih na Black Marketu nego nisu stigle.

Lekica

Player
Player
Iamju citera u mokrajncevi svi su mass rule brakeri sa svim porodicima su posvadjani bilo bi fer i korektno da admin zatrazi pov od mokrajnceve

Vukk Aly

Player
Player
Dečko ko ima čitra već si postavio decko i odbijeno mi mass rule brakeri pogledaj moj acc koliko imam zali aproved na meni samo ukucaj id 18074 i pogledaj

MicaAlcapone

Player
Player
Administracija Minolina i Kristina, Ako treba i moja će familija dostaviti dokaze za chitere u familiji mokrajncevi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom