Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12855
Players nickname
Andrej Wbearr
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 17, 2023
Time
19:50
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/366133/

Andrej Wbear

🪄
Player
Postovana administracijo , voleo bih da se razmotri moj unban apell za G.P.1.1 , ja kao sto je u dole navedenim dokazima vec receno imam laptop i PC , taj laptop sam nosio kod babe ( roditelja od oca ) i kod druge babe ( roditelja od majke ) . To sam par puta i prijavio , samo sam skoro svaki vikedn na laptopu i mislio sam da to sto sam jednom prijavio vazi za uvek . Samo jednom sam usao sa internetom od druge babe i to sam takodje prijavio. Usao sam sa VPN-om dok sam bio Lider Vagosa , i to je uredno prijavljeno. Menjao sam svog WIFI provajdera te mi se i moja IP adresa promenila. Mislim da ne zasluzujem da budem banovan zbog dole navedenih dokaza. Jeste moja je greska sto par puta nisam prijavio da sam na drugom internetu , ali stvarno kada imate laptop kome treba 30min da se upali jednino Vam je vazno da udejte u igricu i da se laptop pritom ne zapali. U prethodnoj zalbi su mi zatrazeni dokazi za datum:10.7.2022. te sam te dokaze poslao gospodinu Muji u privatnoj poruci na Discordu. Ugodan ostatak dana , pozdrav Andrej Wbear

Status
Not open for further replies.
Top Bottom