Postovana administracijo , voleo bih da se razmotri moj unban apell za G.P.1.1 , ja kao sto je u dole navedenim dokazima vec receno imam laptop i PC , taj laptop sam nosio kod babe ( roditelja od oca ) i kod druge babe ( roditelja od majke ) . To sam par puta i prijavio , samo sam skoro svaki vikedn na laptopu i mislio sam da to sto sam jednom prijavio vazi za uvek . Samo jednom sam usao sa internetom od druge babe i to sam takodje prijavio. Usao sam sa VPN-om dok sam bio Lider Vagosa , i to je uredno prijavljeno. Menjao sam svog WIFI provajdera te mi se i moja IP adresa promenila. Mislim da ne zasluzujem da budem banovan zbog dole navedenih dokaza. Jeste moja je greska sto par puta nisam prijavio da sam na drugom internetu , ali stvarno kada imate laptop kome treba 30min da se upali jednino Vam je vazno da udejte u igricu i da se laptop pritom ne zapali. U prethodnoj zalbi su mi zatrazeni dokazi za datum:10.7.2022. te sam te dokaze poslao gospodinu Muji u privatnoj poruci na Discordu. Ugodan ostatak dana , pozdrav Andrej Wbear