Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Kimi_Johnson
Administrators nickname
Stefan Mangano
Date
Jan 9, 2022
Time
02:40
Proofs
https://imgur.com/a/qwjRGdb

maisony9

:)
Player
U toku pucnjave, ja padam od strane ljudi iz organizacije Families te dolazi bolnicar i nudi mi jednom, nisam stigao da prihvatim covek nije stigao drugi put da mi ponudi mene je dovrsio neko. Posle nekog vremena doticni administrator Stefan Mangano mene salje u Demorgan radi FearRP. Zahtevam POV od administratora od cele te situacije koja je zakljucena za " FearRP" Hvala.

maisony9

Player
Mislim da Administrator Stefan Mangano nije postupio ispravno posto mi je bolnicar jedanput ponudio lecenje te ja nisam stigao da prihvatim, u tom trenutku mene dovrsava neko sa strane nisam video dal je clan Familiesa ili neko drugi i zato ja mislim da ovo nije za FearRP i zahtevam POV od te situacije. Hvala :)

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Dovršio te tvoj prijatelj , a ne "neko" , plus poslati su reportovi da ne prihvataš pomoć.

maisony9

Player
Dovršio te tvoj prijatelj , a ne "neko" , plus poslati su reportovi da ne prihvataš pomoć.
Offtop komentarisanje. Ovo nije žalba na igrača već na administratora koji je po meni pogrešno odlučio, administrator je mene jailao posle jednog ne prihvatanja i to nisam stigao, zatim me neko dovršava.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Drug , ovo je laganje admina sa tvoje strane , završio sam sa komentarisanjem.

maisony9

Player
Druze, sta sam ja slagao ne razumem? Ja sam objasnio situaciju koja je bila? Sa obzirom da admin kada nekoga JAIL-a mora da ima POV ja zahtevam POV zato sto je nemoguce da me JAIL-a bez dokaza i da me JAIl-a za nesto sto nisam uradio. Ne znam sta sam ja slagao, kad posalje POV videce se sve. Sportski pozdrav!
A za ovo Offtop komentarisanje ocekujem da se ova doticna kazni. Hvala!

maisony9

Player
A mogu da potvrdim da je doticna osoba pod imenom " Stefan Mangano " clan iste te organizacije koja me je robbala i clan familije koja vodi istu tu organizaciju, interesantno. :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom