Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16688
Players nickname
Philip DeYemming
Administrators nickname
Leo Lovell
Date
Apr 20, 2023
Time
22:14
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

arhusarjami

💦
Player
Postovanja,

Dobio sam ban za 4.1 PC check od admin koji mi je 2 puta za redom (u nedelju dana) uradio PC check. Prvi put sve je bilo Ok i redux i hit effect sto znam da je sve dozvoleno.

Za 3 dana opet mi je zatrazio da udjem u cekaonici i opet PC check i usao mi u Google Chrome history, novi Windows mi je instaliram na 01 March 2023 i on samog potvrdio. U history imao samo neke search files za koji sam dobio kazna kad je bio Major i Spooky admini. Ja sad opet da instaliram novi Windows i opet da se logiram na Google Chrome sve to ostaje u history.

Ja sam pristao 2 puta (u nedelja dana) na PC check sto sam siguran da nemam nista ilegalno u moji kompjuter to sto sam pristao govori da nemam. Ovi put sam siguran da nisam prekrsio 4.1 i to mozete videti u dokazi admina koje poseduje.

Cestitam svima praznik koji slave i sve najbolje, svi u dobro zdravlje, a ja se iskreno nadam na ovi dan da cu da dobijem pravednu odluku.

maisony9

:)
Player
Bio clean na prvom pc checku i pomislio da je free sad pa odma bacio pogled na neki cit da navrne al jbg uradio te Leo na budalu.:ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom