Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11981
Players nickname
Don Aca
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Apr 23, 2023
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/367556/

Don Aca

Player
Player
pozdrav za administraciju ko god bude pregledavao zalbu vidim da su me prijavili za blacklist,istina je da imam dosta prekrsenih pravila ali nije konstantno krsenje od pocetka godine sam prekrsio max 5 pravila a pre sam pravio gluposti i kajem se za to ako bi mogao da dobijem drugu sansu ili 3 greske kao i ostali koji su dobili drugu sansu necu vise krsiti pravila nadam se da cete mi dati drugu sansu i da me ne banujete hvala i ugodan ostatak veceri.

Demolee

Player
Player
pozdrav za administraciju ko god bude pregledavao zalbu vidim da su me prijavili za blacklist,istina je da imam dosta prekrsenih pravila ali nije konstantno krsenje od pocetka godine sam prekrsio max 5 pravila a pre sam pravio gluposti i kajem se za to ako bi mogao da dobijem drugu sansu ili 3 greske kao i ostali koji su dobili drugu sansu necu vise krsiti pravila nadam se da cete mi dati drugu sansu i da me ne banujete hvala i ugodan ostatak veceri.
bio si banovan 60 dana pa nisi ni mogo ds krsis i jos si na twinku dobio permu za bag abuse

Status
Not open for further replies.
Top Bottom