Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18671
Players nickname
Ammir Creed
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 23, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/6A1Mhlc

ammirshotta

Player
Player
Dobar postovana administracijo,
Posto u proslim zalbama nisam usao u detalje u vezi mog bana sad cu sve da obrazlozim. Ovako, pre godinu dana sam dobio ban za GP 1.1 za koji sam dokazao da sam cist i da nisam sherovao account putem discorda sa Administratorom Abrahamom Elkhabib. Nakon toga nisam krsio to pravilo i pitao sam Administratora Mujo Simba da igram na ID 18671 u igraonici i on mi je to odobrio. Nakon mnogo vremena i potrosenog vremena na ovom projektu za koje se ne kajem dobijam ban za GP 1.1 na ID 2717 i ako sam Abrahamu dokazao da nisam sherovao nalog. Napisao sam zalbu za to (Approved - Ban za GP 1.1 | Mujo Simba) gde sam naveo twink ID 18671 i ID 2717 radi formalnosti i tek tada ID 18671 dobija ban za GP 1.1, a ID 2717 dobija unban. Nakon toga pitao sam Muju zasto sam dobio ban na ID 18671 i ako sam dobio dozvolu od njega. Rekao je da to vazi samo za main (ID 2717) . I ako ja kada sam ga pitao za dozvolu da igram u igraonici rekao mi je da napisem ID na kojem cu igrati i dao sam mu ID 18671. Ako malo bolje sagledate u detalje vidjet cete da mi je Mujo dao dozvolu za twink, a ne main (main nisam nikad sherovao). Sve dokaze sam dao u vec prilozenoj zalbi i u slici navedenoj u dokazima.
Hvala na citanju nadam se da ce te mi dopustit da uzivam na ovom projektu sa svojim drugarima i da mogu iskusit roleplay iz dve perspektive maina i twinka.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom