Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected MG, PG, FailRP, G.P. 6.15.| 37278, 34251

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Johnson Beli
Suspect ID
37278, 34251
Date of violation
Apr 23, 2023
Time of violation
13:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wk1F67ExEiM&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

beli1389

Player
Player
MG- Covek mi nije skinuo masku a zna koliko imam zatvorskih kazni i koliko godina imam u gradu, na kraju POV-a se cuje da je reako da sam imao kaznu ipak.
PG- Momak me sa carabinom drzi i hvata me pod ruku sa tejzerom sto je PG.
FailRP- Pretrazuje me a nema nikakvih osnova sa obzirom na to da je uradio MG da bi me pretrazio.
G.P.6.15.- Pocetak pova se cuje kako momak govori "Imas 4 sekunde da izadjes iz vozila" nazalost se nas POV-u ne cuje cela recenica ali se cuje izadjes sto je dovoljno duge da se primeti da momak radi 6.15 posto je krenuo da mi odbrojava 4,3,2,1.

Jigoro Kano

Player
Player
MG- Covek mi nije skinuo masku a zna koliko imam zatvorskih kazni i koliko godina imam u gradu, na kraju POV-a se cuje da je reako da sam imao kaznu ipak.
PG- Momak me sa carabinom drzi i hvata me pod ruku sa tejzerom sto je PG.
FailRP- Pretrazuje me a nema nikakvih osnova sa obzirom na to da je uradio MG da bi me pretrazio.
G.P.6.15.- Pocetak pova se cuje kako momak govori "Imas 4 sekunde da izadjes iz vozila" nazalost se nas POV-u ne cuje cela recenica ali se cuje izadjes sto je dovoljno duge da se primeti da momak radi 6.15 posto je krenuo da mi odbrojava 4,3,2,1.
ID 4210 FearRP, FailRP i PG-puca ga policajac on viče "Bravo"

Jigoro Kano

Player
Player
Nigde nema off topica, svi su pricali vezano za tvoju zalbu pa cu i ja.
Radis FearRP, FailRP i PG ko kucu.
još dva puta se zavezan kao udaljava od službenih lica, u RL da te startaju tako dvojica, svežu, vjerujem da bi se šetkao u smjeru svog stana ili prema nekom opasnom području, ali malo sutra...

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
I da budemo iskreni, ako bleje 2 brata sa LMG-eve pored mene ja bi im rekao "Sta ces da uradis? BRAVO!"

Gustavo Barbarossa

Bottega
Player
aman druze prvo si bezao od nas, kad smo ti ugasili motor brojali smo ti, ti nista, napravio si i failrp jer si rekao ko si ti da ti se ja zaustavim iako si dobio zahtev za zaustavljanje,i fear rp jer ti mi brojimo a ti ne izlazis, ja iskreno masku video nisam u svojim ocima, preko pasosa sam ti saznao koliko godina imas i tvoje ime, preko koga kada uvucam u pda mogu da vidim tvoje zatvorke kazne, nauci sta je ic a sta oc na pda pa se javi

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
aman druze prvo si bezao od nas, kad smo ti ugasili motor brojali smo ti, ti nista, napravio si i failrp jer si rekao ko si ti da ti se ja zaustavim iako si dobio zahtev za zaustavljanje,i fear rp jer ti mi brojimo a ti ne izlazis, ja iskreno masku video nisam u svojim ocima, preko pasosa sam ti saznao koliko godina imas i tvoje ime, preko koga kada uvucam u pda mogu da vidim tvoje zatvorke kazne, nauci sta je ic a sta oc na pda pa se javi
A kad spomenu vec covek, nikad ne stavljas kompletne POV-ove kad se zalis na nekog jer uglavnom pricas na Team Speaku sa tvojim "drugarima".

Toma White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze od početka situacije.
  • Čeka se odgovor ID-a 4210. Ima 6 sati da odgovori.

Toma White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Pov od početka situacije nije dostavljen u zadanom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom