Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9165
Players nickname
Paco_Maco
Administrators nickname
Nikola_Falcone
Date
Apr 23, 2023
Time
00:00
Proofs
https://prnt.sc/iWOO693ke6Y5

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
Pozdrav. Izašao sam sa servera nakon što me lice ubilo i nakon što sam se stvorio u bolnici danas u popodnevnim satima. Trenutno ulazim na server i piše mi da sam banan na 7 dana iz razloga koji piše na slici. Mislim da je ovo stvarno neprofesionalno te admin koji me poslao na nešto što nikad ne bi ni pomislio da napravim zaslužuje da se makne sa pozicije iste. U ovih par dana igranja uvjerio sam se u neprofesionalnost osoblja te mislim ako osoba ne zaslužuje da bude Staff onda bi bilo vrijeme da ju maknete a ne da svakodnevno radite i ponavljate iste greške.

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
Pritom ban piše datum 23/4/2023 od 00:00 a igrao sam do danas do nekih 17 18 sati.

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
Dobro ovako. Dobio sam ban iz nikakvog razloga na 7 dana. Ovo uopće ja nisam napravio. Ja opće ni ne koristim animacije niti sam upućen u ovakve gluposti. Ako me želite potjerati sa servera mogli ste me slobodno banati. Možda je bio krivi id ukucan od strane staffa znači želim momentalno čovjeka koji me je prijavio ili banao da se nekako kontaktiramo.

Hvala

PACCONI

Bio Osto Bicu
Player
I također snimku od osobe koja me prijavila i admina koji me banao.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Admin dostavio validan POV, odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom