Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed G.P 6.1, G.P 6.4 , FAIL RP | Baron Bakowski

Status
Not open for further replies.
Your ID
384
Players nickname
Denis_Napast
Administrators nickname
Baron Bakowski
Date
Apr 24, 2023
Time
17:52
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/368500/#post-1333798

Denis Napast

Player
Player
Nedavno sam dobio kaznu od administratora za navodni prekršaj pravila MG. Međutim, smatram da sam nepravedno kažnjen jer nisam prekršio to pravilo.
Sve što sam uradio je to što sam rekao na Discordu gde se nalazim, ali niko nije došao na tu lokaciju i nikog nije bilo u blizini. Stoga ne vidim kako to može biti smatrano prekršajem MG.
Naime, Serif, ID 5776, nije kažnjen prema pravilu G.P 6.4 već za G.P 6.1 a za to nema definisana kazna, iako njegova biografija ne postoji. S druge strane, ja sam kažnjen bez ikakvog validnog razloga.
Zbog toga smatram da je administrator pogrešio.
Želim da se moj slučaj ponovo razmotri i da se razmotri moja kazna. Takođe mislim da je Serif trebao biti kažnjen prema pravilu G.P 6.4, budući da njegova biografija ne postoji.
Nadam se da će se pažljivo razmotriti moj slučaj.

Hvala na pažnji.​

Nero Zemunac

Player
Player
Nedavno sam dobio kaznu od administratora za navodni prekršaj pravila MG. Međutim, smatram da sam nepravedno kažnjen jer nisam prekršio to pravilo.
Sve što sam uradio je to što sam rekao na Discordu gde se nalazim, ali niko nije došao na tu lokaciju i nikog nije bilo u blizini. Stoga ne vidim kako to može biti smatrano prekršajem MG.
Naime, Serif, ID 5776, nije kažnjen prema pravilu G.P 6.4 već za G.P 6.1 a za to nema definisana kazna, iako njegova biografija ne postoji. S druge strane, ja sam kažnjen bez ikakvog validnog razloga.
Želim da se moj slučaj ponovo razmotri i da se razmotri moja kazna. Takođe mislim da je Serif trebao biti kažnjen prema pravilu G.P 6.4, budući da njegova biografija ne postoji.

Hvala na pažnji.​
bilo kakvo komuniciranje preko discorda tokom rp situacije se smatra pod mg a a za gp 6.4 pojasni mi kako sam ja to prekrsio i plus nigde ne postoji pravilo da ja ne smem ici sam u patroli ni u pravila stanice niti servera ni nigdje tako da lp

DenzaWashington

Player
Player

Hvala na pažnji.​
Da me dobro saslušaš sada

Vi ste mi kao neki roleolay igrači , a veze sa vezom nemate , dodju Vam novi igraci i po roleplayu vas posetu, ko malu djecu ZAŠTO ? Zato jer previše mafijate i mislite da znate svako pravilo , čak ste i ubjedjeni u to a po navedenoj žalbi sami sebe kačite i još se čudite šta ste prekršili...

Druga stvar vezano za čovjeka koji je bio sam u patroli , u svakom trenutku je dozvoljeno da ide sam u patroli , nigdje u nijednom pravilu servera to ne piše niti je preksrio pravilo servera što se tiče patrole , jedino što se moglo desiti da je 2 lica zaustavio a da su oni puške izvadili na njega a da je policajac sam na njih krenuo računalo bi se kao FEAR RP , i još na kraju pišeš kako je korumpiran i žališ da se čovjek kazni za korumpiranost , što apsolutno nema nikakve veze sa pravilom G.P. 6.4 , onda zoveš pomoć , to jest govoriš gdje si , i pošto nije niko došao ti si zaključio da nisi prekršio pravilo MG , Zabranjeno je mješanje IC i OOC razgovora , samim tim DISCORD je apsolutno OOC komunikacija i pravilno si kažnjen , tako da junački odsluži svoju kaznu u Demorganu , nemoj previše da mafijaš i zamoliću te da obavezno se podsjetis na pravila servera prije spavanja jer kada te ja sretnem u IN GAME jedva čekam da vidim kako ćeš sa mnom razgovor da obaviš i na šta ćeš da se žališ na mene .

Što se tiče navedenog šerifa kažnjen je ispravno za pravilo korištenje komandi

Toliko od mene

Denza Washington

Riki kalfa

Player
Player
bilo kakvo komuniciranje preko discorda tokom rp situacije se smatra pod mg a a za gp 6.4 pojasni mi kako sam ja to prekrsio i plus nigde ne postoji pravilo da ja ne smem ici sam u patroli ni u pravila stanice niti servera ni nigdje tako da lp
Slusaj ako sam ja dobro informiran Ti ako nemas biografiju i nisi be HC nemas pravo da ides sam u patrolu u ovom slucaju ti misim da ne dobijas nista za to al strada radi tebe org t

DenzaWashington

Player
Player
Slusaj ako sam ja dobro informiran Ti ako nemas biografiju i nisi be HC nemas pravo da ides sam u patrolu u ovom slucaju ti misim da ne dobijas nista za to al strada radi tebe org t
Nisi dobro informisan , informiši se bolje

Riki kalfa

Player
Player
Nisi dobro informisan , informiši se bolje
Dobro a kako se on ne boi i sam u patrolu ide i zaustavlja i Otvara gepek ja ko sto zanm mora da ih bude min 3 da bi mogli da obijaju gepek
a on Kao neki opasan pa obija sam A?

Nero Zemunac

Player
Player
nije tacno lepi ja mogu ici sam u patrolu uz dopustenje HC-a i dobro vam je rekao Denza Washington prelistajte par puta pravila i inormisite se bolje :D

Nero Zemunac

DenzaWashington

Player
Player
Dobro a kako se on ne boi i sam u patrolu ide i zaustavlja i Otvara gepek ja ko sto zanm mora da ih bude min 3 da bi mogli da obijaju gepek
Opet ti kažem informisi se bolje , šta će da se boji sam u patroli kad je zaustavio samog čovjeka , a što se tiče obijanja gepeka ispravno je dobio kaznu za to

Nero Zemunac

Player
Player
To sto ti kazes kako se ne bojim to je fear rp a fear uradjen nije ja sam zaustavio lice koje je bilo samo u vozilu...

Riki kalfa

Player
Player
To sto ti kazes kako se ne bojim to je fear rp a fear uradjen nije ja sam zaustavio lice koje je bilo samo u vozilu...
A odakle ti zns da on nema biografiju pa ga sam zautavljas i odakl znas da nece nikog pozvati da dodze do njega i da te onesposobe?

Riki kalfa

Player
Player
A odakle ti zns da on nema biografiju pa ga sam zautavljas i odakl znas da nece nikog pozvati da dodze do njega i da te onesposobe?
Jer mu komunikacija nije oduzeta
kako on zna da na zgrade nema snajperista koji ce mu amputirati mozak HAHAHAHAHAH
Pa zna jer neni niko stajao tu jer je bio auto u pokretu pa se zaustavio al dobro nema veze i ovak i onako ja cu dodzem do tvog lidera malo da mi popricamo

DenzaWashington

Player
Player
Kako će da pozove nekog ???
Opet preko Discorda jel ?
Bilo koga ako bude pozivao vidjet će Šerif da poziva po roleplayu
Druga stvar sve i da je došao neko , šerif bi se pokupio u auto i otišao

Riki kalfa

Player
Player
Kako će da pozove nekog ???
Opet preko Discorda jel ?
Bilo koga ako bude pozivao vidjet će Šerif da poziva po roleplayu
Druga stvar sve i da je došao neko , šerif bi se pokupio u auto i otišao
Dobro ja sam reko svoje vidimo se
nemogu da se raspravljam sa degenima

Nero Zemunac

Player
Player
Jer mu komunikacija nije oduzeta

Pa zna jer neni niko stajao tu jer je bio auto u pokretu pa se zaustavio al dobro nema veze i ovak i onako ja cu dodzem do tvog lidera malo da mi popricamo
lepi ako ti znas sta pricas glavu mi seci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom