Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64
Players nickname
Uros Boskovic
Administrators nickname
Nikola Falcone
Date
Apr 24, 2023
Time
20:46
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/368671/

Uros AlBahardi

Player
Player
Poštovani, dobio sam kaznu za G.P. 6.15 ali je problem u tome što su tu bile komponente i čak se na povu od njega čuje kako njegovi prijatelji pričaju kako je čovek mrtav ili šta već a ja ne mogu pustiti coveka da stoji iza mene, tu je bio informal ali na povu se jasno vidi da je 20:45 i što znači da nebi mogao da uđe na informal.
U slučaju da je moja greška ja se izvinjavam i zamolio bih za unwarn, u istoriji moji kazni vidi se da veoma retko kršim pravila i da u zadnje vreme nisam dobio ni jednu kaznu.
Njegov POV.

MARRKO_MARICC

Player
Player
brate ubio si me van parametra nisam i bio ni blizu kruga di su komponente jel vama je krivo sto vi pucate kostosi mene ubio vad kruga i mislio si da te necu okaciti nauci malo pravila

Hrgi

Player
Player
Ljudino pucali su nas sa jedne strane i ti si dosao sa druge... Iza tebe su dosla jos jedna kola koja su takodjer dosla na komponente i zapucala na nas! Plus toge sto nisi bio ni blizu kruga za informal i na to jos bilo vec xx:46, a ti stojao na kolima i brojao zvezde!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom