Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17016
Players nickname
sebasstijan king
Administrators nickname
Leby White
Date
Apr 25, 2023
Time
18.23
Proofs
https://imgur.com/GBczh31

sebastijan aing

Player
Player
Dobar dan danas samo dobio Mute na pijaci za pustanje muzike u GZ sto nisam radio utisao me admin Leby White nakon cega sam mu napisao da nisam pustao muziku da mi skine utisanje posto ne zna nista on me je banao na 7 dana za vrijedjanje administracije zamolio bih da vam admin dostavi POV i da vi odlucite jeli to uopste pustanje muzike i vrijedjanje administracije

Ne zelim da se admin kazni posto je definitivno naj aktivniji admin na serveru ali zelio bih unban

sebastijan aing

Player
Player
Dobar dan danas samo dobio Mute na pijaci za pustanje muzike u GZ sto nisam radio utisao me admin Leby White nakon cega sam mu napisao da nisam pustao muziku da mi skine utisanje posto ne zna nista on me je banao na 7 dana za vrijedjanje administracije zamolio bih da vam admin dostavi POV i da vi odlucite jeli to uopste pustanje muzike i vrijedjanje administracije

Ne zelim da se admin kazni posto je definitivno naj aktivniji admin na serveru ali zelio bih unban

• Like
Reactions: zex
Status
Not open for further replies.
Top Bottom