Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Johnson Beli
Suspect ID
8464, 40471
Date of violation
Apr 26, 2023
Time of violation
13:26
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OC1prd_SuBo&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

beli1389

Player
Player
Vozim ti ja tako svoj skupi M3 (G82) auto kroz Sandy Shores kad ono medjutim ustvari noga na glavi riba ti vristi placu drugari, salim se malo.

PG- Momak prica na radio i stavlja spajk.
Oba momaka su me pucala sto se jasno moze videti i cuti na snimku, jedan puca revom drugi carabinom.
Ovo je sramota za danasnju saobracajnu policiju mislim da ovako pucaju posten narod bez razloga katastrofa pitam li se samo sta ce te vi sa vasim skodama.

Matkee Magluta

Player
Player
Vozim ti ja tako svoj skupi M3 (G82) auto kroz Sandy Shores kad ono medjutim ustvari noga na glavi riba ti vristi placu drugari, salim se malo.

PG- Momak prica na radio i stavlja spajk.
Oba momaka su me pucala sto se jasno moze videti i cuti na snimku, jedan puca revom drugi carabinom.
Ovo je sramota za danasnju saobracajnu policiju mislim da ovako pucaju posten narod bez razloga katastrofa pitam li se samo sta ce te vi sa vasim skodama.
Nije to patrola ako ne voze Kriegera ili Aventadora kao neki Sheriffi pre par meseci...😁

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.

ID 8464 ce dobiti kaznu za GP 6.15
ID 40471 ce dobiti zanu za GP 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom