Dobra veće ovo nije žalba na administraciju ali su mi rekli da pisem pod ovim mjestom. Tocan datum mi je uopste nepoznat jer ni sam ne znam kada se to desilo jer nisam imao instaliran rp na pc-u oko 8-9 mj... Ponovo sam odlucio da se vratim na rp jer mi zafalilo druzenje u organizacijama i sa ostalim igracima. Ugl moj problem je pise da sam banovan za GP1.1 a nisam stvarno igrao igricu niti davao ikome svoj acc jer znam pravila jednom mi se u proslosti desilo da sam prekrsio pravila i bio adekvatno kaznjen za njih ali ovoga sam puta neduzan i samo zelim da znam razlog bana nista drugo jer nitko nije mogao da ude u acc jer mi je sifra slozena dosta mail samo ja znam a davao nikome nisam. Kao sto napisao gore nije zalba za administratora jer je moguce doslo do zabune i postujem administraciju samo zelim vidjeti o cemu se radi i da mi se sto prije javi. Hvala na raqzmatranju nadam se stvarno da cemo uspijeti rijesiti ovaj problem.
(datum i vrijeme objavljeni dolje nisu istiniti stavio sam ih bezveze jer ne znam kada se tocno desio problem.)
(datum i vrijeme objavljeni dolje nisu istiniti stavio sam ih bezveze jer ne znam kada se tocno desio problem.)