zelim da vidim pov suparnika
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne tresu se rukeprije biza drmnem jedan dupli pelin i nema umiranja
zabranjen samo kad ga drugi koristezarnije simple zabranjen ?
Hoces pelin, pita Cirozabranjen samo kad ga drugi koriste
Nitko se nije izvukao. Nego ovaj carlos ne zna gde bije a kamo li neato drugo. Reporta gluposti...KAKO SE IZVUKAO OVAJ AHAHAHHA
Idi uči moju okolinu šta ti znaš šta je zabranjeno, kad naleti na TVu dvoje kako se ljube okreneš pogled, a prdiš o reduxuzarnije simple zabranjen ?
Nemoj ga Jigoro, misli da je simple a meni se ne raspravlja. Samo pustis.. neka se nerviraIdi uči moju okolinu šta ti znaš šta je zabranjeno, kad naleti na TVu dvoje kako se ljube okreneš pogled, a prdiš o reduxu
Nije nitko dobio 135 plus zato sto je ispred tebe bilo 5 njih i svaki put si gadao drugogKako da znam kad vas 7 rasha a ja solo ostao. Gdje god se okrenem kalas me ceka.
A ko je se izvukao, izvukao je se ovaj sto je dobio 135+dmg a ne vidimo id. To ti covjek zeli reci. Da vidimo id, dobio bi ban.
Nije trazio od druga pov nego tvoj.Evo pov
Jesi li ti siguran da si ulazio na moj link, gdje sam postavio pov?Nije nitko dobio 135 plus zato sto je ispred tebe bilo 5 njih i svaki put si gadao drugog