Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37731
Players nickname
Perkovic Marko
Suspect ID
11491
Date of violation
Apr 28, 2023
Time of violation
12:02
Proofs
https://imgur.com/a/p4WZLLO

ivankapetanovic23

Player
Player
Kao sto se moze vidit na slici navedeni igrac ima nedozvoljenu mapu i revolver.Raidali u nas fam te nas ubili pa se odlucio pohvalit slikom koju je poslao na bubici kako lezimo mrtvi.Bio je kod nas u fam te je izbacen zbog nepoštivanja viseg cina i vrijeđanja te vec para dana dolazi do nas i trazi problem.

matejj

Player
Player
Kao sto se moze vidit na slici navedeni igrac ima nedozvoljenu mapu i revolver.Raidali u nas fam te nas ubili pa se odlucio pohvalit slikom koju je poslao na bubici kako lezimo mrtvi.Bio je kod nas u fam te je izbacen zbog nepoštivanja viseg cina i vrijeđanja te vec para dana dolazi do nas i trazi problem.

alooooo, sve je dozvoljeno brate moj nesmije duzi rev ispod koljenjaaaa, raspitaj se onda pa stavljaj

matejj

Player
Player

a i postavljas sliku koju ti je neko poslo, na forum mozes kacit ljude samo ako ti imas pov ili aliku a ne da skrinas od drugih....

Beli Salvatore

Player
Player
Ovo se jasno vidi da nije skrin vec fotografija koju si nam ti poslao. Pored svog ovog uznemiravanja in game od tvoje strane jos nas maltretiras i vredjas na bubici (discordu). Okacicu ja skrinsot gde se vidi da si ti licno posao. Do tad mi uzivaj, ne ide da nas i ovde smaras.

matejj

Player
Player
Ovo se jasno vidi da nije skrin vec fotografija koju si nam ti poslao. Pored svog ovog uznemiravanja in game od tvoje strane jos nas maltretiras i vredjas na bubici (discordu). Okacicu ja skrinsot gde se vidi da si ti licno posao. Do tad mi uzivaj, ne ide da nas i ovde smaras.
caoooo

Beli Salvatore

Player
Player
U jednom danu su mi se 3 clana porodice zalila da si im psovao majku. Kako to niko ne vidi ? Dobio si izbacivanje iz fam i pomiri se sa tim. Ovo je ipak igra.

matejj

Player
Player
U jednom danu su mi se 3 clana porodice zalila da si im psovao majku. Kako to niko ne vidi ? Dobio si izbacivanje iz fam i pomiri se sa tim. Ovo je ipak igra.
PA NEK STAVE POV, nemoj da se ljute ali mislim da malo lageee

Status
Not open for further replies.
Top Bottom