Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41864
Players nickname
Momcilo Nenadovic
Administrators nickname
FICKO SANCHEZ
Date
Apr 28, 2023
Time
14:25
Proofs
dokaz je da nas je ubacio za pg i da nas kolega iz FIB je takodje video o cemu se radi sa kriminalcem

Nemanja1122

Player
Player
Ja i kolega smo radili normaln patrolu i videli coveka koji pljacka bankomat rekli smo mu da stane uza zid i da ga pretresemo da bi videli da li ima alat za obiljanje on je to odbijo pojavo se kolega iz FIB i rekao takodje da stane on je krenuo da bezi kolega iz FIB je pucao i mi odma za njim ubili smo ga zato sto 3 puta nije poslusao nase naredjenje kolega iz FIB je rekao da njemu treba dati veliku kaznu od (100 godina) vozili smo ga ka SAHP-u da ga kolege odvedu ka zatvoru zato sto smo mi malo noviji i u puto nas je admin stavio u zatvor za G.P. 6.4 (180 minuta) .

Da rezimiramo coveka smo uhvatili kod bankomata koji je istog trena bio opljackan kako bezi onda smo ga stigli i tada je dosao kolega iz FIB-a podigli smo ga (oziveli) stavili lisice rekli da pazi glavu i krenuli ka nasoj organizaciji (SAHP).

Ako moze admin FICKO SANCHEZ da odgovori razlog gapsenja.

Hvala u napred na odgovoru.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom