Ja i kolega smo radili normaln patrolu i videli coveka koji pljacka bankomat rekli smo mu da stane uza zid i da ga pretresemo da bi videli da li ima alat za obiljanje on je to odbijo pojavo se kolega iz FIB i rekao takodje da stane on je krenuo da bezi kolega iz FIB je pucao i mi odma za njim ubili smo ga zato sto 3 puta nije poslusao nase naredjenje kolega iz FIB je rekao da njemu treba dati veliku kaznu od (100 godina) vozili smo ga ka SAHP-u da ga kolege odvedu ka zatvoru zato sto smo mi malo noviji i u puto nas je admin stavio u zatvor za G.P. 6.4 (180 minuta) .
Da rezimiramo coveka smo uhvatili kod bankomata koji je istog trena bio opljackan kako bezi onda smo ga stigli i tada je dosao kolega iz FIB-a podigli smo ga (oziveli) stavili lisice rekli da pazi glavu i krenuli ka nasoj organizaciji (SAHP).
Ako moze admin FICKO SANCHEZ da odgovori razlog gapsenja.
Hvala u napred na odgovoru.
Da rezimiramo coveka smo uhvatili kod bankomata koji je istog trena bio opljackan kako bezi onda smo ga stigli i tada je dosao kolega iz FIB-a podigli smo ga (oziveli) stavili lisice rekli da pazi glavu i krenuli ka nasoj organizaciji (SAHP).
Ako moze admin FICKO SANCHEZ da odgovori razlog gapsenja.
Hvala u napred na odgovoru.