By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!odmorices majmuncino mali na blKoji mali forum warrior jebem ti pleme krvavo svakako je istina sve sto sam reko
Bilo je lepo sto si igrao ali dosao je kraj Ko si ti Da Zivot Kvaris mi na GRANDU !Koji mali forum warrior jebem ti pleme krvavo svakako je istina sve sto sam reko
nemas prava da ti nekom kazes da je forum warior bataliKoji mali forum warrior jebem ti pleme krvavo svakako je istina sve sto sam reko
Naravno da ce da bude da bi uklonio ljude poput tebe jer vidim da ti fali nesto u glavi i ja bi te stavio na forum jer takvi ljudi ne trebaju igrati !nemas prava da ti nekom kazes da je forum warior batali
Koji mali forum warrior jebem ti pleme krvavo svakako je istina sve sto sam reko
Napusis mi se sa kurac sa tvojom npc profilnom i npc komentarimaNaravno da ce da bude da bi uklonio ljude poput tebe jer vidim da ti fali nesto u glavi i ja bi te stavio na forum jer takvi ljudi ne trebaju igrati !
bmk imam zivot za razliku od tebe cigane ujebani maliodmorices majmuncino mali na bl
Ide tebi ide permabmk imam zivot za razliku od tebe cigane ujebani mali
A ti si npc jebeni cak koliko god mi shady iso na zivce svaka mu cast sta ti je jebo materIde tebi ide perma