Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Teo Elkhabib

Alhabib🔥
Player
ime: Teo Ahill
pol: Muškarac
starost:47
rasa: Crna
nacionalnost: Balkanska
mesto rodenja: Los Santos
Majka: Ella Reyli
Otac: Noksi Reyli
Težina: 85kg
Visina: 200 cm
Boja očiju: zelena
Boja kose: Bijela
Tetovaže: Nigde
Prednosti: Misicav
Slabosti: Nervozan

Životan priča: 200+ riječi
Teo je rođen u jednom malom gradu zvanom Los Santos rodio se u bolnici pod imenom.Od samog rodjena me je majka odrahinla majaka.Moja mama od kad se rastala je imala problema sa srcem a ja sa sizfornijom. Teu i njegovoj majci je bilo teško bez njegovog oca pošto majka nije imala dovoljno novaca za ljekove protiv šizofrenije koju je Teo dobio pri rodjenju. Zbog sizofrenije sam uzimao i tugao decu po skoli imao sam puno problema na kraju moja majka se zaposlila i poceo sam dobijati lekove.Samim tim zbog sizforenije ja nisam mogao da budem smiren i bio sam non stop nervozan.Teo je posle tog nazalost krenuo ka losem smislu poceo se baviti kriminalom te jako dobro rukuje sa oruzijem. Sve je postao bolji i bolji zbog čega su ga zvale razne mafije da im se pridruži u kojima je prvi puta zaradio neki veći novac. Nakon nekog vremena u kriminalu Teo se povlači u vojsku kako bi naučio kako se proizvode i kako još bolje rukovati sa puškama. Nakon nekog vremena Teo je shvatio da je kriminal mnogo zabavniji i da želi da se bavi time pošto je bio pre nervozan za poslove kao vojnik.Teo se vraća u istu mafiju u kojoj je i bio te objašnjava članovima bande sve što je naučio kada je radio kao vojnik. Sa svojom bandom krenuo je ponovo da pljačka banke, prodavnice oružja i da napadne vojnu bazu. U svemu tome bio je jaku uspešan zbog svog iskustva kojeg je prošao kroz život.Od tada sam saznao da sam rođen za kriminal.

-Teo može da dize ljude sa revolverom u ruci jer sam radio obuku dok sam bio vojnik
-Teo može u nekim situacijama da se suprostavi 1v2 borbi zbog sizofrenije jer postajem jako jak i nervozan.
-Teo može da vozi bilo koji auto off road zbog svojeg iskustva od bežanja policiji. (samo vozila koja mogu off road)
-Teo moze koristi XXX oruzija zbog nacina rukovanje i poznavanja sa oruzijem
-Teo ne trazi više od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. Naravno uz brojanje 5 sekundi pre nego sto pucam
Teo zbog odsluzenog vojnog roka u NG-u može koristiti Heavy Shotgun i Heavy Sniper.
-Teo moze koristi drogu zbog svoje nervoze te ga to smiruje

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom