Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
29421
Players nickname
Aladin Vederatti
Suspect ID
526,4674
Date of violation
Apr 29, 2023
Time of violation
16.53
Proofs
https://youtu.be/FFUIBjA8pxg

Lyn Zuyev

Player
Player
Zahtevam da adnini zatraze POV cele situacije i pre toga gde su radili CL pucali na nas i baitali i snimak posle toga de je dodatno radio mg pricao occ i vredjao jelte isto tako ooc a sto je do mene imao sam pravo da ga ubijem posto jelte nisam ja pao sa drveta pa sam bio u nesvesti i isto tako brojane su im 5 sekunde a vracali su se opet. Usput poslusajte jedinog pametnog od vas na minut 3:56 koji vam je rekao da se sklonite i dao vam savet.

Aladin Haze

Player
Player
Zahtevam da adnini zatraze POV cele situacije i pre toga gde su radili CL pucali na nas i baitali i snimak posle toga de je dodatno radio mg pricao occ i vredjao jelte isto tako ooc a sto je do mene imao sam pravo da ga ubijem posto jelte nisam ja pao sa drveta pa sam bio u nesvesti i isto tako brojane su im 5 sekunde a vracali su se opet. Usput poslusajte jedinog pametnog od vas na minut 3:56 koji vam je rekao da se sklonite i dao vam savet.
jel sam bio na ooc event (sfera) i sta ti ocees vise?

+ sklonio sam se

Lyn Zuyev

Player
Player
jel sam bio na ooc event (sfera) i sta ti ocees vise?

+ sklonio sam se
ooc event nije sigurno u moje dvoriste a i ti pricas sa likovima na discord kako ces da ides da baitas itd nikakav problem uploadam pov od pre gde ste pucali i radili cl

Aladin Haze

Player
Player
ooc event nije sigurno u moje dvoriste a i ti pricas sa likovima na discord kako ces da ides da baitas itd nikakav problem uploadam pov od pre gde ste pucali i radili cl
uploadaj ali mene nema na tom povu to su bili moji drugovi

Lyn Zuyev

Player
Player
uploadaj ali mene nema na tom povu to su bili moji drugovi
mene ne zanima dal si pucao ti ili tvoj drug bili ste zajedno ako je on pucao smatram da si i ti posto si sa njim imam pravo da pucam na tebe. Jos i da te pocetim bio si na twink baitao pa kad si ubijen uradio si CL pa doso na main da opet nastavis

Last edited:

Aladin Haze

Player
Player
mene ne zanima dal si pucao ti ili tvoj drug bili ste zajedno ako je on pucao smatram da si i ti posto si sa njim imam pravo da pucam na tebe
druze jesi ti dobar? ja dosao sa sfere ti me obtuzujes da sam pucao

Aladin Haze

Player
Player
+ blokirate cijeli put (barikada i vozilo)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom