Sve se vidi u povu.
Ja sam uradio MG tako da me mozete kaznit ali on uradio RDM ubio me bez razloga
Ja sam uradio MG tako da me mozete kaznit ali on uradio RDM ubio me bez razloga
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobro ako ti nisi onda je 526I nisam ja prekršio to pravilo, nisam ni metka opalio na tvom POVu
jel sam bio na ooc event (sfera) i sta ti ocees vise?Zahtevam da adnini zatraze POV cele situacije i pre toga gde su radili CL pucali na nas i baitali i snimak posle toga de je dodatno radio mg pricao occ i vredjao jelte isto tako ooc a sto je do mene imao sam pravo da ga ubijem posto jelte nisam ja pao sa drveta pa sam bio u nesvesti i isto tako brojane su im 5 sekunde a vracali su se opet. Usput poslusajte jedinog pametnog od vas na minut 3:56 koji vam je rekao da se sklonite i dao vam savet.
ooc event nije sigurno u moje dvoriste a i ti pricas sa likovima na discord kako ces da ides da baitas itd nikakav problem uploadam pov od pre gde ste pucali i radili cljel sam bio na ooc event (sfera) i sta ti ocees vise?
+ sklonio sam se
uploadaj ali mene nema na tom povu to su bili moji drugoviooc event nije sigurno u moje dvoriste a i ti pricas sa likovima na discord kako ces da ides da baitas itd nikakav problem uploadam pov od pre gde ste pucali i radili cl
mene ne zanima dal si pucao ti ili tvoj drug bili ste zajedno ako je on pucao smatram da si i ti posto si sa njim imam pravo da pucam na tebe. Jos i da te pocetim bio si na twink baitao pa kad si ubijen uradio si CL pa doso na main da opet nastavisuploadaj ali mene nema na tom povu to su bili moji drugovi
druze jesi ti dobar? ja dosao sa sfere ti me obtuzujes da sam pucaomene ne zanima dal si pucao ti ili tvoj drug bili ste zajedno ako je on pucao smatram da si i ti posto si sa njim imam pravo da pucam na tebe
Brojao ti 5 sekunde kako se čuje na tvom POVu da se odaljiš sa poseda, ti si se vraćao tako da ti dzabe ovo, bolje povuci žalbudruze jesi ti dobar? ja dosao sa sfere ti me obtuzujes da sam pucao
pa maknuo sam se i on me ubije bez razlogaBrojao ti 5 sekunde kako se čuje na tvom POVu da se odaljiš sa poseda, ti si se vraćao tako da ti dzabe ovo, bolje povuci žalbu
+ blokirate cijeli put (barikada i vozilo)ooc event nije sigurno u moje dvoriste a i ti pricas sa likovima na discord kako ces da ides da baitas itd nikakav problem uploadam pov od pre gde ste pucali i radili cl