Rekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ADMINI VEC SAM KAZNJEN ZA PGRekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".
7575 radi FEAR RP TUCE MENE DOK IMAM PUSKU U RUCI NA 0:24Rekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".
PLUS POV NIJE CELA SITUACIJARekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".
PLUS JA SAM KAZNJEN VEC U TOJ SITUACIJI NA SLEDECEM LINKU Approved - PG | 24379 i 25745 KOLIKO JA ZNAM NE MOZE 2 KACENJA IZ ISTE SITUACIJERekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".
hahahah govorim raid a ti odgovaeas da ti nista e znaci da raidateRekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".
LolRekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".
ja koji imam personalnu bio hahahahaKako ja vidim ovu situaciju =
Zabranjeno je ubijati nekoga 5 minuta posle dogadjaja a koliko ja znam tu se odvijao Raid na vas i to je vasa porodicna kuca sto znaci da on tebi ne moze da broji bez razloga osim ako nema licnu biografiju prtiom prikuplja oruzje sa shotkom u ruci hahah strasan PG i gp 6.15