Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31166
Players nickname
David Bazdaar
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 30, 2023
Time of violation
21:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=CeogPgoYfQw

david bazdar

Player
Player
Rekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".

Itachi Veneno

Living well is the best revenge
Player
Kako ja vidim ovu situaciju =
Zabranjeno je ubijati nekoga 5 minuta posle dogadjaja a koliko ja znam tu se odvijao Raid na vas i to je vasa porodicna kuca sto znaci da on tebi ne moze da broji bez razloga osim ako nema licnu biografiju prtiom prikuplja oruzje sa shotkom u ruci hahah strasan PG i gp 6.15

mantril420

Player
Player
Rekao je da je kradja panela ali nigde nije bilo panela,a jos je i pokupio pusku dok je drzao pusku u rukama.Ja mislim da bi trebalo ovo da se kazni i jos govori da "startamo sutra raid".
ADMINI VEC SAM KAZNJEN ZA PG

mantril420

Player
Player
7575 radi FEAR RP TUCE MENE DOK IMAM PUSKU U RUCI NA 0:24

mantril420

Player
Player
PLUS POV NIJE CELA SITUACIJA

mantril420

Player
Player
hahahah govorim raid a ti odgovaeas da ti nista e znaci da raidate

mantril420

Player
Player
Kako ja vidim ovu situaciju =
Zabranjeno je ubijati nekoga 5 minuta posle dogadjaja a koliko ja znam tu se odvijao Raid na vas i to je vasa porodicna kuca sto znaci da on tebi ne moze da broji bez razloga osim ako nema licnu biografiju prtiom prikuplja oruzje sa shotkom u ruci hahah strasan PG i gp 6.15
ja koji imam personalnu bio hahahaha

Status
Not open for further replies.
Top Bottom