By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bolje da nisi postavio POV dobio bi 30 dana ovako 60 dana dobijas ko kucaevo pov ali za ventove se raspitaj koje mozes busiti koje ne, veliki pozdrav!
ScreenshotSa nase desne strane nikog nije bilo, deluje da nas busi kroz ovaj vent koji inace ne moze da se busi.
Svaki off-topic da se kazni.
Ozbiljan kidBusi busi,hitbox najjaci si mi ti
Dobro jebe ovaj maliSa nase desne strane nikog nije bilo, deluje da nas busi kroz ovaj vent koji inace ne moze da se busi.
Svaki off-topic da se kazni.
Sta ti pricas glupane jedan, ko god te vidi skonta da si poseban slucaj idi lijeci se kod hodze. Dobio bi 3-4 kg kad bi nekome ban smjestio klosarcino raspala jebem li te u ustabolje da nisi postavio POV dobio bi 30 dana ovako 60 dana dobijas ko kuca
Zamisli nakon 2 god igranja igrice da ipak malo ukljucis mozak, prvo niste znali grindati pa ste kupovali biznise sa RL kesom, sad nakon tolikog perioda pusite koks, a pikujete ko da ste prije 15 min poceli igrati igricu. Idite izganjajte sebi invalidninu niste vi za ovoga, posebno Niksa on vam je tamo najveci retardNe znam sta da ti kazem, ovaj prvi hit ti je bas dobar flik nesto a covek se nije ni pojavio.. imas neke specijalne mogucnosti koje mi obicni smrtnici nemamo, prepustam adminima da ispitaju ovu supermen reakciju i nedozvoljeno busenje ventova nakon toga.
P.s. stavi video na 0.25x brzinu i kod prvog killa pucas negde random a levo ti izlazi 12 12 12 12.. tek zadnja 2 hita koja su bila po 12 si pucao direktno u coveka.. pre toga se zapitaj u sta si pucao![]()
ti momak pod hitno na ljecenje trebasZamisli nakon 2 god igranja igrice da ipak malo ukljucis mozak, prvo niste znali grindati pa ste kupovali biznise sa RL kesom, sad nakon tolikog perioda pusite koks, a pikujete ko da ste prije 15 min poceli igrati igricu. Idite izganjajte sebi invalidninu niste vi za ovoga, posebno Niksa on vam je tamo najveci retard
7 dana dobijabolje da nisi postavio POV dobio bi 30 dana ovako 60 dana dobijas ko kuca
Mujo rekao da se smije busiti..Ne znam sta da ti kazem, ovaj prvi hit ti je bas dobar flik nesto a covek se nije ni pojavio.. imas neke specijalne mogucnosti koje mi obicni smrtnici nemamo, prepustam adminima da ispitaju ovu supermen reakciju i nedozvoljeno busenje ventova nakon toga.
P.s. stavi video na 0.25x brzinu i kod prvog killa pucas negde random a levo ti izlazi 12 12 12 12.. tek zadnja 2 hita koja su bila po 12 si pucao direktno u coveka.. pre toga se zapitaj u sta si pucao![]()
Jebem ja vase hitboxove vise nije to do hitbox to je kada te neko ubije i krivo ti kazes ima hitboxove
I ti novopeceni isto napasas mi se jaja ko i ostali imbeciliti momak pod hitno na ljecenje trebas
a zasto onda pojedini ljudi dobijaju banove jer buse kroz vent ili teksture ako je dozvoljeno?Mujo rekao da se smije busiti..
Nemoj te Lukasa covjek nije dobro trebao bi neki bizz da kupi za 200e da se smiri.lukase kupi svojim ljudima bolji cit vidis da vas veljo satire od kurca
Ja sjahao mali Velja uzjahaolukase kupi svojim ljudima bolji cit vidis da vas veljo satire od kurca