Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za G.P. 1.6 #5 | Mujo Simba | Za Abrahama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Scarlet Dashwood
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 6, 2023
Time
00:00
Proofs
gta5grand.com

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Pozdrav, pre svega srećan 1. maj ako ga slavite.
Banovan sam za G.P. 1.6 (Prodavanje/Kupovanje imovine za IRL novac) 06. februara ako dobro pamtim.
Ovo je 4 mesec od kako sam banovan. Nikad nisam imao twink nalog pa sam nakon bana odlucio da ga otvorim jer mi se RP-alo. Nedostajao mi je RP koji je svakog dana drugaciji i zanimljiviji od prethodnog.
Pišem Vam ovaj appeal u vezi optuzbe da sam prodavao in-game iteme za stvarni novac. Medjutim, zelim da znate da ta optuzba nije utemeljena i da nisam prekrsio to pravilo.
Razumem da je prodaja in-game itema za stvarni novac protiv pravila GrandRP servera, zato to nikada nisam ni pomislio prekrsiti. Pravila koja sam prekrsio do sada su bili uglavnom slucajna i nenamerna ali zelim vas uveriti da ja nisam ni na koji nacin ucestvovao u takvim aktivnostima. Zeleo bih da dobijem priliku da igram na serveru opet, ko god me poznaje i malo zna da sam "forum warrior" sto dokazuje koliko mrzim igrace koje krse pravila. Nisam prodao niti jedan in-game item za stvarni novac niti sam se ikada upustao u takve aktivnosti. Znam par ljudi koji su tu od pocetka servera i kupuju in-game novac za irl pare i prolaze bez kazne, dok ljudi koji to nisu prekrsili moraju da se suoce sa banom.
Jedini susret sa prodavanjem in-game itema za irl pare sam imao gde me je jedan lik pitao da mu nadjem nekog da mu proda in-game novac za irl pare, gde sam mu rekao ako bude bilo nešto javim. Nisam mu nikad nista javio, a i da sam javio nisam imao nikakvu korist u tome. Ljudi koji su meni dugovali neki novac jer sam ih naucio stvarima i nacinima zarade na grandu su obecali da ce mi kad tad vratiti pare, posto sam planirao da quitam server zatrazio sam im taj novac, nakon sto su dali novac dao sam ga mom drugu jer kao sto sam napisao nisam imao potrebe za itemima. Drugu sam dao i pumpu, kucu i ostali novac koji sam imao (oko 25-30mil). Da sam trebao da budem banovan, jesam, ali ne za G.P. 1.6 nego za prebacivanje preko 5mil na ruke. Preko razmene sam mu davao pare koje meni nisu bile potrebne. Ako su vam neki logovi nejasni voleo bih da vam pomognem da resimo to, jer mi stvarno nedostaje igranje na ovom serveru, stekao sam toliko prijatelja i toliko kvalitetnog vremena sam proveo na ovom serveru i nije mi cilj da sve to padne u vodu. Trudim se da sto kvalitetnije i bolje napisem ove zalbe jer se nadam se ce se kad tad isplatiti.
Molim vas da razmotrite moj slucaj i da ga istrazite detaljno. Verujem da ce se ustanoviti da nisam kriv za ovaj prekrsaj i da cete mi vratiti pristup igranju na serveru kako bih nastavio da RP-am u sto skorijem roku.
Unapred se zahvaljujem na vasem razumijevanju i nadam se da cemo uspesno resiti ovaj slucaj.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom