Sve se vidi u pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije dobio zbog toga pametnjakovicu, dobio je jer vas je usrao ko male majmuneDa zato si zavrsio u demorganu
Karma je čudo!Sve se vidi u pov-u
i ako imas ne smes, smes da brojis samo ako imas razlog.Imam biografiju mogu ti brojim gde hocu postujem pravilo od 5 sekundi
Gdje si Scarlett ljubavi jesi u gradu još? Nisam te vidio ne sećam sei ako imas ne smes, smes da brojis samo ako imas razlog.
Main perma banovan :/Gdje si Scarlett ljubavi jesi u gradu još? Nisam te vidio ne sećam se
DECKO JA NISAM NI TUsta ako si brojao? vidis da je lik okacio jer ga robate u gradu ne jer ga ubijate npcevi
Ja mislim da se u povu jasno vidi da sam mu ja broja oda ode a ne da ga robam a decko sto se ne plasi za svoj zivot nije moj problem po meni ja mislim da on treba da dobije Fearrp
pogresio sam zalbu pa sam obrisao komentar, mislio sam komentarisati na onu koju vec su odbili ali nisam video...Ja mislim da se u povu jasno vidi da sam mu ja broja oda ode a ne da ga robam a decko sto se ne plasi za svoj zivot nije moj problem po meni ja mislim da on treba da dobije Fearrp
bullshit smem mu brojim gde hocu zato postoji i licna biografija a i imao sam razlogi ako imas ne smes, smes da brojis samo ako imas razlog.
ne nego zbog 6.15 ne pricamo o istoj situaciji pametnjakovicu na ovom povu se vidi tvoj fearrp a ne moja greska a na drugom povu sam kaznjen jer sam vas usrao 4v1HAHAH zbog te tvoje biografije si zavrsio u demorganu