I tako ja sa mojim drugarom pricam o necemu i onda dodju ova dva semafora i pocnu da nas ometaju jihovom pricom (koja je vezana za NPC igrace) te sam ja hteo da njih da uklonim sa mesta dogadjaja (lokacija se nalazi na Black Marketu po nasem Crna Pijaca) te su se ovi semafori uzbudili te poceli da prave busotine u nasem telu a opste poznato je da na ovoj lokaciji je dozvoljena samo prodaja oruzja ali ne i koriscenje istih u licne upotrebe kako bi uklonili pretnju koja vam smeta u bilo kakvoj situaciji i samo bi da na pomenem da su ovi semafori verovatno iz venoma jer se ponasaju kao jedan doticni iz kako oni kazu "familija" i ako ja mislim da su oni pesak hvala na citanju i nadam se da ce ovo da se uvazi u moju korist jer sam pretrpao veliki bol tokom ove situacije
Hvala adminima na izdvojenom vremenu da bi meni pomogli pri donosenju pravde za ovu situaciju lep pozdrav i ugodan ostatak dana mozda i noci ukoliko padne do tada mrak
Svim ostalima zelim srecnu novu godinu u zdravlju i veselju da je proslavite

Hvala adminima na izdvojenom vremenu da bi meni pomogli pri donosenju pravde za ovu situaciju lep pozdrav i ugodan ostatak dana mozda i noci ukoliko padne do tada mrak
Svim ostalima zelim srecnu novu godinu u zdravlju i veselju da je proslavite