Postovana Administracijo ja bih zamolio da se pregleda Moja kazna ja sam coveka vredjao IC i igrali smo nas RP Za to sam dobio ban od tri dana i ja se nadam i molim vas da mi uklonite Ban. Hvala Unapred! Zelim da pogledate POV Od istog Admina koji me je Banovao i koji me danima utisava kao da ima nesto licno protiv mene ne znam koji je razlog nemam memorije u kompjuiteru da snimam 24 sata,provodim dnevno preko 15 sati na serveru pevao sam na pijaci vise puta i prosio nisam nikakvu muziku pustao. Covek me par puta utisao jedini od svih admina i svakog sam uvek pitao pre pevanja dali smem,jedino me on svaki put utisa! imate i na tiketima kada se ja zalim za utisanje on mi uvek pise da je zabranjeno pevanje i pustanje muzike i da je to isto ali onako kao da me podjebava napravicu vam Screanshot od tiketa kad prodje band a vidite, ja muziku nikada nisam pustao! ja navlacim ljude da dodju da se druzimo i da sto vise bude ljudi tu na serveru i rekao sam mu da to radi namerno X puta ocigledno ima problem protiv mene i mojih par drugara koji se poznajemo OC a igramo zajedno,stvarno mislim da nije uredu vise.. Nisam dete imam 29 godina zenu,decu,porodicu provodim toliko vremena ovde I nekako sam se vezao za ovu igru..Nadam se da cete da resite tu situaciju jedva sam se snasao da vam uopste i pisem ja to i ne znam,kupijo sam kompjuter da bih igrao sa drugarima pogledajte slobono po mojim logovima koliko vremena provodim ostajem do 9,10 sati ujutro svaki dan Mislim da nije uredu.Hvala na vasem vremenu i razumevanju Srdacan pozdrav.