Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41227
Players nickname
Aca Chico
Administrators nickname
Leby White
Date
May 3, 2023
Time
00:00 00:30
Proofs
nemam

Aca Toretto

Player
Player
Postovana Administracijo ja bih zamolio da se pregleda Moja kazna ja sam coveka vredjao IC i igrali smo nas RP Za to sam dobio ban od tri dana i ja se nadam i molim vas da mi uklonite Ban. Hvala Unapred! Zelim da pogledate POV Od istog Admina koji me je Banovao i koji me danima utisava kao da ima nesto licno protiv mene ne znam koji je razlog nemam memorije u kompjuiteru da snimam 24 sata,provodim dnevno preko 15 sati na serveru pevao sam na pijaci vise puta i prosio nisam nikakvu muziku pustao. Covek me par puta utisao jedini od svih admina i svakog sam uvek pitao pre pevanja dali smem,jedino me on svaki put utisa! imate i na tiketima kada se ja zalim za utisanje on mi uvek pise da je zabranjeno pevanje i pustanje muzike i da je to isto ali onako kao da me podjebava napravicu vam Screanshot od tiketa kad prodje band a vidite, ja muziku nikada nisam pustao! ja navlacim ljude da dodju da se druzimo i da sto vise bude ljudi tu na serveru i rekao sam mu da to radi namerno X puta ocigledno ima problem protiv mene i mojih par drugara koji se poznajemo OC a igramo zajedno,stvarno mislim da nije uredu vise.. Nisam dete imam 29 godina zenu,decu,porodicu provodim toliko vremena ovde I nekako sam se vezao za ovu igru..Nadam se da cete da resite tu situaciju jedva sam se snasao da vam uopste i pisem ja to i ne znam,kupijo sam kompjuter da bih igrao sa drugarima pogledajte slobono po mojim logovima koliko vremena provodim ostajem do 9,10 sati ujutro svaki dan Mislim da nije uredu.Hvala na vasem vremenu i razumevanju Srdacan pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom