Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16070
Players nickname
Keljanovic Boris
Administrators nickname
Miyagi Chang
Date
May 3, 2023
Time
17:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SIroha8-EYo
Pozdrav i postovanje Abrahame ili Mujo. Ko god da pregledava ovo zalbu radi se o tome da sam banovan za Generalno pravilo 3.2. U videu u kojem sam napravio zalbu na osobu koja me je vredjala oc sam na samom pocetku videa rekao osobi ''Ti si najjaci majke mi'' jer mi je bilo smesno to sto je dosao niotkuda i pitao sta treba, znam da pravilo glasi da je spominjanje roditelja zabranjeno a ne samo vredjanje i da je admin ispravno postupio i prema meni i prema osobi na koju sam se zalio. Sve sto zelim da kazem je da sam bio nepromisljen u tom trenutku. Ne znam kako da dokazem da nije postojala nikakva losa namera ili uvreda upucena u bilo kojem smislu bilo kome osim tako sto nisam isekao deo gde sam rekao ''majke mi'' jer ni sam nisam svestan da sam to rekao, stvarno sam osoba koja pazi sta govori ljudima kako ne bih slucajno nekoga uvredio i kontrolisem sebe od teskih psovki ali sam ipak prekrsio pravilo time sto sam to rekao i priznajem krivicu samo sto je tesko iskontrolisati se u ovakvoj situaciji jer se nije radilo o nikakvom vredjanju.Ovo je moje iskreno misljenje o celoj situaciji ostavicu video da sami pogledate i odlucite. Mogu da obecam samo da cu ubuduce pripaziti da ne govorim vise to ''majke mi'' cak i ako smatrate da ban treba ostati. Postovacu vasu odluku kakva god bila jer i sam priznajem da sam pogresio a na vama ostaje da odlucite da li bi trebalo da se oprosti mojoj gresci ili ne. Veliki pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom