Dobro veče poštovana administracijo servera grand rp.
Pre svega hteo bih da se izvinim svima prema kojima sam pogrešio.
Izvini te...
Dobio sam trajni ban ( Blacklistu)
Zbog krsenja pravila servera, psovanje, vredjanja administracije...
Svestan sam svojih postupaka i znam sta sam uradio, i znam da ne zasluzujem unban.
Vredjao sam Admine i zelim sa im se izvinem jer sam se kao licnost promenio i imam drugaciji pogled na svet, mogu reci da sam i sazreo u nekim stvarima.
Ponasao sam se kao kreten i zbog toga dobio trajni ban...
Izvinjavam se svima i zamolio boh vas za jos jednu sansu da dobijem unban, obecavam da se vise nikada nece desiti takve stvari i necu krsiti pravila servera.
Poboljšacu avoj roleplay i svoju igru i odnos sa drugim igracima.
Kao sto sam rekao izvinjavam se avim adminima i igracima koje sam uvredio ili opsovao bio sam u jako teskom stanju( privatno) (OC)
Imao sam smrtni slucaj i jos puno teskih zivotnih iskusenja.
Znam da to nije opravdanje za moje ponasanje...
Sve jedno izvinite...
Drago bi mi bilo da dobijem jos jednh sansu da zaigram na ovom predivnom serveru.
Hvala Unapred...
Pre svega hteo bih da se izvinim svima prema kojima sam pogrešio.
Izvini te...
Dobio sam trajni ban ( Blacklistu)
Zbog krsenja pravila servera, psovanje, vredjanja administracije...
Svestan sam svojih postupaka i znam sta sam uradio, i znam da ne zasluzujem unban.
Vredjao sam Admine i zelim sa im se izvinem jer sam se kao licnost promenio i imam drugaciji pogled na svet, mogu reci da sam i sazreo u nekim stvarima.
Ponasao sam se kao kreten i zbog toga dobio trajni ban...
Izvinjavam se svima i zamolio boh vas za jos jednu sansu da dobijem unban, obecavam da se vise nikada nece desiti takve stvari i necu krsiti pravila servera.
Poboljšacu avoj roleplay i svoju igru i odnos sa drugim igracima.
Kao sto sam rekao izvinjavam se avim adminima i igracima koje sam uvredio ili opsovao bio sam u jako teskom stanju( privatno) (OC)
Imao sam smrtni slucaj i jos puno teskih zivotnih iskusenja.
Znam da to nije opravdanje za moje ponasanje...
Sve jedno izvinite...
Drago bi mi bilo da dobijem jos jednh sansu da zaigram na ovom predivnom serveru.
Hvala Unapred...