dobro vece pisem iz razloga jer se nerviram i ne znam sta vise da napisem blacklistovan sam a da je bar cit vec ne dozvoljeni redux nisam ja kriv sto sam skinuo pogresni redux u koji je imao cit potrosio sam toliko vremena na grand i imam hiljade i hiljade sati igrajuci ne znam vise sta da pisem i sta da uradim kako bi shvatili da zelim da se vratim i da necu da pravim sranja koja toliko nisam ni pravio al ajde to manje bitno imam zelju da se vratim na grand moj id je 9197 igrao sam i na en 1 sada igram na en 3 voleo bih da se vratim na svoj acc na balkanski i zaigram sa svojim ortacima molim muju i abrahama da shvate ovo ozbiljno nerviram se jer sam potrosio sate i sate u igricu i sada imam zelju i volju da opet krenem da igram i vi mi nedate u kompijuteru nemam cheat niti sam imao sem redux koji nie dozvoljen molim abrahama da dobro razmisli jer nije u redu imam pravo za drugu sansu igram godinama grand i sve sam igrao al bih voleo da se vratim na rs jos jednom nemam cheat mozete mi odradit pc chek hvala na paznji