Pozdrav, ako si već odlučio da reportaš na forumu mogao bi da pročitaš kako pravilo glasi.
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
Ako i sam poslušaš svoj POV možeš da čuješ da sam ti jasno rekao da imas 5 sekundi da se
udaljiš odavde.
Došao si na lokaciju gde se u xx:00 spawna parachute sa nagradom koju može da pokupi samo 1 igrač; moraju ili svi oko njega biti udaljeni ili ubijeni (bez svesti). S toga moj razlog je sasvim validan i ne krši generalno pravilo 6.15.
( takođe davanje nekom 5 sekundi da se udalji od tog mesta je najosnovniji RP zahtev koji svaki igrač ovog servera koristi, nauči pravila)
P.S. nakon sto si umro i spawnao se u bolnici dolaziš do mene i pitaš me zašto sam te pre ubio čime kršiš RP pravilo NLR.
NLR - New Life Rule -
igrač nakon svoje smrti ne sme da se vraća na mesto 15 minuta niti da se seća kako je umro; igrač započinje novi RP kako se budi u bolničkom krevetu bez sećanja kako je tu završio.
Nije off-topic komentar jer sam ja reportovan, takođe molim admina da kazni igrača za prekršeno pravila NLR, kazna - WARNING
Uživaj