Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica
Suspect ID
3397
Date of violation
May 6, 2023
Time of violation
06:00
Proofs
https://youtu.be/zXPen5yEAB8

Ivkezz Morezz

Player
Player
Koliko sam upoznat sa pravilima treba dobar RP razlog, zahtev i 5 sekunde. U ovu situaciju on mi je dao samo zahtev i 5 sekunde.

Andra Obama

Player
Player
Pozdrav, ako si već odlučio da reportaš na forumu mogao bi da pročitaš kako pravilo glasi.

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Ako i sam poslušaš svoj POV možeš da čuješ da sam ti jasno rekao da imas 5 sekundi da se udaljiš odavde.

Došao si na lokaciju gde se u xx:00 spawna parachute sa nagradom koju može da pokupi samo 1 igrač; moraju ili svi oko njega biti udaljeni ili ubijeni (bez svesti). S toga moj razlog je sasvim validan i ne krši generalno pravilo 6.15.
( takođe davanje nekom 5 sekundi da se udalji od tog mesta je najosnovniji RP zahtev koji svaki igrač ovog servera koristi, nauči pravila)

P.S. nakon sto si umro i spawnao se u bolnici dolaziš do mene i pitaš me zašto sam te pre ubio čime kršiš RP pravilo NLR.

NLR - New Life Rule - igrač nakon svoje smrti ne sme da se vraća na mesto 15 minuta niti da se seća kako je umro; igrač započinje novi RP kako se budi u bolničkom krevetu bez sećanja kako je tu završio.

Nije off-topic komentar jer sam ja reportovan, takođe molim admina da kazni igrača za prekršeno pravila NLR, kazna - WARNING

Uživaj :)

Ivkezz Morezz

Player
Player
Na primer kazes mu da izadje iz dvoriste, plačka panela, plačka kuca itd. Za sto da se udaljim? Nisi mi to rekao.
U ovu situaciju ti nemas RP razlog ili pa ja nisam cuo. Samo zahtev i sekunde.
Vezano za NRL ti mozes staviti zalba za to slobodno. Koliko znam ja nisam se vratio tamo gde si me ubio. Druga stvar nemoze biti NLR kad ti i ja nismo ni imali RP.

Stavi zalba a ovo nek ostane na administracija.

Adonis Zabataa

Player
Player
Nakon pregleda dokaza,odlučio sam Odbiti ovu žalbu​
  • Igrac vam je izdao zahtjev da se udaljite i brojao vam je 5 sekundi.RP razlog je dovoljan sto ste u blizini padobrana.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom