Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33921
Players nickname
Ryuk Shinigamii
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
May 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/1087773591099162644/1104140569149702164/image.png

RyukShinigami

Player
Player
Prosle godine u ja mislim Novembru/Decembru sam dao drugu acc jer sam imao nekih problema OOC i bio sam spreman napustiti ovaj projekat.
Nakon par dana resio sam taj problem i promenio sifru jer sam shvatio da sam napravio ogromnu gresku i za to mi je jako zao.
Posle svega toga ulazim u administraciju i trudim se da pomognem celom GrandRP projektu,naravno svemu dodje kraj pa i tome.
Posle mog iskustva kao "Visa Sila" odlucujem da se vratim u RP...Otvorio sam svoju familiju i sve je super islo.
I dana 05.5.2023 dobijam "Pending Permu" od strane Minoline za Generalno pravilo 1.1...
Veoma je moguce da je to u pitanju,ja bih molio Muju i Abrahama da malo vise pregledaju celu situacija jer sam stvarno dosta vremena ulozio u ovaj projekat a tek planiram da ulozim jos vise.

Napravio sam gresku i to dobro znam,ali svi pravimo greske i na tim greskama ucimo.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Twink ne moze dobiti unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom