Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38986
Players nickname
Martin_Unikat
Administrators nickname
Leby_White
Date
May 6, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/

Martin Pendic

Player
Player
Sve se to desilo zato sto sam bio prevaren. Bio je normalan dan i sve i radio sam u policiji (lspd) i mucilo me je to sto sam na twinku dobio vise para nego na mainu i zao mi je za dzaba baciti te pare te sam upitao druga jel smem prebaciti to na main jer mi je zao baciti sve u vodu sav trud od nekoliko nedelja drug mi je rekao da smem davati sebi pare sa twinka na main i ja sam to uradio nakon nekoliko sati kada sam se vratio kuci upalio sam roleplay kao i po obicaju i usao na main i video da tih para ima na mainu ali mi je bilo sumljivo da je to okej da uradim upitao sam administraciju servera da li smem to raditi te je ona odgovorila da je to zabranjeno i tu sam se jako rastuzio trebao sam ranije da ih pitam stvarno mi je zao jako se trudim da pomognem svima i jako mi je krivo sto nisam ranije pitao da li je dozvoljeno i stvarno se osecam da sam napravio glupost ovo mi se nikada nije desilo da sam prekrsio ovoliko veliko pravilo stvarno ne znam kako sam to ispustijo odmah sam priznao adminu da sam ja to prekrsio i nakon nekoliko trenutaka dobio sam ban na 60dana igram aktivno grand roleplay i time lecim usamljenost posto ovako i u pravom zivotu nemam prijatelje i to je jedino sto imam stvarno mi je zao sto sam ovo uradio i ako bi mogli da mi oprostite <3 volim vas admini! izvinite sto sam lose postupio obecavam da u buducnosti necu praviti istu gresku.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom