Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Ahil
Administrators nickname
Aberama Thompson
Date
May 6, 2023
Time
00000
Proofs
https://imgur.com/a/mv4alE3

Teo Swayze

Listening : ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Portret mog zivota
Player
Dobar dan administracijo pre svega ne zelim da administrator bude kaznjen na koga sam podneo zalbu.Bio sam u getu i ubili su me uzeli su da me robaju ljudi bacio sam malta ne sve i onda su poceli neki drugi ljudi da pucaju te likove gde su me ubili.Bio sam sve ispostovo posle toga dolaze opet drugi likovi koji hoce da me robaju.I meni je nestalo internet tacnije meni svaki dan oko pola 6 se reestuje net u pitanju je MTS internet ja sam se posle tog vratio u igricu i cekali su me tu i robali su me ispostovo role play.Nadam se da cete uslisiti ovu moju zalbu i prihvati je jer nikada nisam kacen za LTA-Latinica-CL kako god ga nazvali.Nisam imao pov toga ali sam uspeo da Screen Shotujem kada mi je pisalo connect lost.Razumem moju krivicu koju sam uradio jer sam treebao da pazim koliko je sati ali sam se uigro nije mi bila namera da kvarim nikome RP.Hvala na izdvojenom vremenu :D

Teo Swayze

Listening : ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Portret mog zivota
Player
Na to sve imao demogran 115 minuta sada mi je opet resetovan na 180 minuta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom