Dragi Mujo/Abraham, pisem ovo kako bih vas pitao za posljednu šansu. Znam da je moje neadekvatno ponašanje bilo vrlo neprihvatljivo i hteo bih vam pokazati da sam se promenio. Ban sam dobio prije 7 mjeseci jer sam administratore nazvao "glupima" što se može videti na linku pod proofs. Nisam razmišljao o tome što radim i o posljedicama što bi se desilo i samo sam stavio žalbu bez da sam još jednom pročitao jesam li nešto loše napisao o serveru ili nekog uvredio. Namjera mi je bila napisat "da smatram glupim to što su admini krivo čuli zbog mog mikrofona koj u to vreme nije bio najrazumljiviji" jer sam dobio ban za GP 5.3 od strane Roonie Cartier-a ako se sjecam jer sam ga navodno nazvao "pederom" ili tako nešto vezano uz homoseksualnost makar sam to rekao liku pored sebe koj je pobegao u GZ kad je taj admin spec... ako neko idalje poseduje taj pov jer znam da je bio poslan visim adminima kako mi je rekao Roonie... To je sve cega se secam. Ne znam jel moja blacklista unappealable, ali pretpostavljam da je, uz nadu da nije... Svejedno nakon svog ovog vremena idalje imam želju igrat na serveru. Pa da posljednji put pokušam.