Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28908
Players nickname
Synx Zahir
Administrators nickname
Gustavo_Barbarossa
Date
May 7, 2023
Time
2:38
Proofs
https://youtu.be/8scf6BjEdU4

Synx

Player
Player
Cao ja igram na server 7-8 meseca nikad nije mi se desilo mene neki admin da me vredja nacionalnost i druge ljudi ovo nije normalno sta radu ljudi. NE znaci ako sam ja cigan ili romska nacionalnost da ima on pravo da me vredja. Ovo nema logike sta radi administrator na serveru ja igram toliko vremena mene ovo povredilo kako nemaju ljudi svest i kontrolom nasobom. Hvala

Gagi_Bomba

Player
Player
E nek si ga okacio i treba kad ne zna sta je ograda a sta je betonski zid ni ne treba da bude tu

DenzaWashington

Player
Player
Molim administraciju da dobro razmotre žalbu i preslušaju šta je čovjek rekao

"CIGAN OD ČOVJEKA"

Cigan od čovjeka može da bude bilo koja osoba !

A šta u prijevodu znači cigan od čovjeka?

Primjer : Ako si lukav i ne želiš da drugi daš nešto on ti može reći jesi cigan od čovjeka

Primjer : Ako si namazan i hinjav onda se može reći kako si cigan od čovjeka

Cigan se može svrstati u dosta primjera i velika je razlika izmedju Cigana i Roma , malo proguglajte prije nego što okacite nekog djeco draga

Synx

Player
Player
Molim administraciju da dobro razmotre žalbu i preslušaju šta je čovjek rekao

"CIGAN OD ČOVJEKA"

Cigan od čovjeka može da bude bilo koja osoba !

A šta u prijevodu znači cigan od čovjeka?

Primjer : Ako si lukav i ne želiš da drugi daš nešto on ti može reći jesi cigan od čovjeka

Primjer : Ako si namazan i hinjav onda se može reći kako si cigan od čovjeka

Cigan se može svrstati u dosta primjera i velika je razlika izmedju Cigana i Roma , malo proguglajte prije nego što okacite nekog djeco draga
Ne treba nam advokate i zamolio sve da se kazne ispod ko pise lik dosao i nazvao me cigan a koj pravo ti da zoves druge cigane jeli

Status
Not open for further replies.
Top Bottom