Ja i moj kolega iz Vlade, bili smo u zatvoru i cuvali prostorije zatvora, u jednom trenutku zadesilo se par ljudi iz FIB-a u zatvoru, samovoljno su premestali ljude iz celije u teretanu, bez nasih odobrenja. Otisli smo kolega i ja na mali sastanak do FIB-a kako bi visi cinovi obavili sastanak sa svojim zaposlenima ukoliko im zaposleni nisi upuceni u to da moraju zatraziti nasu dozvolu tj. da pitaju nas kako bi nekog prebacili u teretanu ili na kutije. Sastanak se pretvorio i jedno veliko arogantno ponasanje od strane FIB-a, takodje njihov pokusaj ponizavanja mene ili mog kolege, sto su videvsi situaciju hteli da urade, nisu uspeli. Takodje su me napadali kako mi nismo nikada na vratima, nikada u DOC-u, kako nemamo ljudstva, znaci kao da sam dosao da se svadjam a ne na jedan opusteni razgovor. Na kraju videa, jedan od zaposlenih FIB-ovaca, kaze meni ovim recima " Kolega vi ste juce bili uhapseni kako se meni cini, pa ste malo promenili Ime ". Ja sam mu rekao da mu se lose cini jer je poceo da MG-a, njegov izgovor na to je bio " To mi se cini po svemu ". To ni po kakvom RP-u nije mogao on da zna jer ni u jednom trenutku moj pasos nije dat, niti je mene izuo da mi vidi broj cipela, niti je moja legitimacija njemu data, moje ( Ime Prezime ) je promenjeno, a takodje i licni opis, uocen je cisti MG. Takodje oni su razmenili par reci i dosli do zakljucka da sam ja kao neki bivsi valjda Guverner i kao da me je on ucio da pricam. Rekavsi " E mnogo jedu govna, znaci evo prisralo mi se ", aludirajuci na mene i tog bivseg Guvernera. Ocigledno je da iz ovog videa, mozemo da zakljucimo da sa njima ne moze da se izvrsi normalan RP sastanak nego se moraju praviti pametni, jer da su tako u RL-u pricali na sastanku sa nekim Direktorom nekog sektora iz Vlade, bili bi automatski suspendovani. Zamolio bih da se ovo konacno resi, jer je njihova nekultura, i njihovo nepostovanje prevrsilo svaku meru.
Prisutni FIB-ovi Agenti:
ID 834
ID 3162
ID 10930
ID 19165
ID 19927
ID 20955
ID 23101
ID 34771
Prisutni FIB-ovi Agenti:
ID 834
ID 3162