Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12947
Players nickname
Dusan McQueen
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 24, 2023
Time
13:11
Proofs
https://imgur.com/a/I8CaAE8

Dusan McQueen

Player
Player
Dobar dan Mujo, dobio sam ban za G.P. 1.1 priznajem da jesam delio account, tada nisam ni znao za to pravilo, dao sam zato sto mi se tada pokvario racunar, i nisam zeleo da propustim grand coinse, kao sto sam rekao nisam znao za pravilo, da jesam ne bih dao.

Ja se izvinjavam sto sam slagao u prvoj zalbi, zeleo sam samo dobiti unban jer sam mnogo truda i vremena ulozio, takodje mi je twink i samim tim sam znao da necu moci vise da igram, jer mi je main account banovan, takodje treci account ne mogu napraviti i nisam zeleo tako biti, jer sam navikao da igram sa prijateljima.
Sam mozes videti da posle toga nikom nisam davao account, kad sam saznao za G.P. 1.1 razmisljao sam o mogucnosti da mogu dobiti ban, i hteo sam se javiti visoj administraciji, ali sam se bojao i mislio da nece doci do toga, jer je to bilo pre vise od godinu dana i jer sam stekao ogromnu imovinu na accountu.
Ja se jos jednom izvinjavam, zelim samo da mi date drugu sansu, da mogu nastaviti sa igranjem.

Pozdravlja vas sve u iskecivanju vas;

Dusan McQueen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom