Ime Porodice: Zambada Family
Lider Porodice: Baron Bakowski
ID Lidera: 3162
Broj Kuce: 446
Discord Lidera Porodice: bar0n_#3660
Forum link od vlasnika porodice: Baron Bakowski
Rankovi i Objasnjenje:
[10] Leader - Lider porodice
[9] Boss - Zamenik lidera porodice
[8] Lower Boss - Clan koji daje savete oko porodice
[7] Elite Advisor - Clan koji sprovodi nove ljude kroz porodicu i objasnjava sa cime se bavimo i koji je nas cilj
[6] Loyal Advisor - Clan zaduzen za okupljanje ostalih clanova porodice za daljnih aktivnosti
[5] Advisor - Clan zaduzen za kriminalnih aktivnosti oko porodice
[4] Made Man - Clan koji je duze vremena u porodici
[3] Elite Member - Clan kome je sve objasnjeno te moze da ucestvuje u daljnih aktivnosti porodice
[2] Loyal Member - Clan kome treba da mu neko objasni kako idu stvari oko porodice
[1] Member - Novi clan porodice
Pravila Porodice:
1. Postuj svakoga kao sto postujes samoga sebe
2. Bez vrijedanja, nacionalizma i psovanja
3. Postuj svakog clana porodice bez obzira na rank
4. Postivanje hijerarhije u porodici
5. Ne raditi nista na svoju ruku
6. Svi zajedno radimo i zaradjujemo da bi imali bolje i vise
7. Zabranjena kradja iz Familije
Ciljevi Porodice:
1. Ucestvo u porodicnih dogadjaja
2. Ulazak u Top 10
3. Prikazati porodicu u najboljem svetlu
Prica o porodici:
Davnih dana moj Otac i Stric su se doselili u ovaj grad. Krenuli su sitnim kriminalom te su u dosta kratkom vremenu poceli osvajat grad, nekim cudom moj Otac je upoznao predivnu majku, a moj ujak ujnu, krenuli su se dalje baviti kriminalom te su sve vise i vise rasli kao braca poznata po cijelom gradu.
U medjuvremenu su moj otac I majka dobili mene, prvog sina nazvan Baron, te su nakon nekog vremena I truda donijeli na ovaj svijet malu seku Princess, bili smo normalni klinci koji su imali dosta drustva I uzivali u svom zivotu.
U meduvremenu stric I strina su isto tako dobili dva sina zvani Bubi I Djomla, oni su bili dosta mladi od nas te nismo pasali kao generacija, nismo imali nikakve zajednicke interese.
Nakon dosta vremena je doslo vrijeme za skolovanje, roditelji su nas poslali u strane zemlje da zavrsimo visoke skole I da se maknemo kriminala.
Nakon nekog vremena smo dobili poziv od majke I strine da su nam otac I stric ubijeni od strane njihovih neprijatelja.
Te ja i sestra Princess odlucujemo da se vratimo u grad te se osvetimo ubojstvu naseg oca I strica.
Dosli smo u grad I nasli nasu majku,strinu I nase rodake tuzne I potresene, sestri I meni je dosla ideja da kao Familija Zambada nastavimo ono sto su nas otac I stric ostavili iza sebe, te da nastavimo Familijske poslove.
Poslove nastavljamo kao Familija, te smo isto tako ubacili I nasa dva rodaka, nase majke smo zastitili od neprijatelja I maknuli ih od svakodnevnih Familijskih dogadjanja.
Fam Outfit
Fam Logo
Lider Porodice: Baron Bakowski
ID Lidera: 3162
Broj Kuce: 446
Discord Lidera Porodice: bar0n_#3660
Forum link od vlasnika porodice: Baron Bakowski
Rankovi i Objasnjenje:
[10] Leader - Lider porodice
[9] Boss - Zamenik lidera porodice
[8] Lower Boss - Clan koji daje savete oko porodice
[7] Elite Advisor - Clan koji sprovodi nove ljude kroz porodicu i objasnjava sa cime se bavimo i koji je nas cilj
[6] Loyal Advisor - Clan zaduzen za okupljanje ostalih clanova porodice za daljnih aktivnosti
[5] Advisor - Clan zaduzen za kriminalnih aktivnosti oko porodice
[4] Made Man - Clan koji je duze vremena u porodici
[3] Elite Member - Clan kome je sve objasnjeno te moze da ucestvuje u daljnih aktivnosti porodice
[2] Loyal Member - Clan kome treba da mu neko objasni kako idu stvari oko porodice
[1] Member - Novi clan porodice
Pravila Porodice:
1. Postuj svakoga kao sto postujes samoga sebe
2. Bez vrijedanja, nacionalizma i psovanja
3. Postuj svakog clana porodice bez obzira na rank
4. Postivanje hijerarhije u porodici
5. Ne raditi nista na svoju ruku
6. Svi zajedno radimo i zaradjujemo da bi imali bolje i vise
7. Zabranjena kradja iz Familije
Ciljevi Porodice:
1. Ucestvo u porodicnih dogadjaja
2. Ulazak u Top 10
3. Prikazati porodicu u najboljem svetlu
Prica o porodici:
Davnih dana moj Otac i Stric su se doselili u ovaj grad. Krenuli su sitnim kriminalom te su u dosta kratkom vremenu poceli osvajat grad, nekim cudom moj Otac je upoznao predivnu majku, a moj ujak ujnu, krenuli su se dalje baviti kriminalom te su sve vise i vise rasli kao braca poznata po cijelom gradu.
U medjuvremenu su moj otac I majka dobili mene, prvog sina nazvan Baron, te su nakon nekog vremena I truda donijeli na ovaj svijet malu seku Princess, bili smo normalni klinci koji su imali dosta drustva I uzivali u svom zivotu.
U meduvremenu stric I strina su isto tako dobili dva sina zvani Bubi I Djomla, oni su bili dosta mladi od nas te nismo pasali kao generacija, nismo imali nikakve zajednicke interese.
Nakon dosta vremena je doslo vrijeme za skolovanje, roditelji su nas poslali u strane zemlje da zavrsimo visoke skole I da se maknemo kriminala.
Nakon nekog vremena smo dobili poziv od majke I strine da su nam otac I stric ubijeni od strane njihovih neprijatelja.
Te ja i sestra Princess odlucujemo da se vratimo u grad te se osvetimo ubojstvu naseg oca I strica.
Dosli smo u grad I nasli nasu majku,strinu I nase rodake tuzne I potresene, sestri I meni je dosla ideja da kao Familija Zambada nastavimo ono sto su nas otac I stric ostavili iza sebe, te da nastavimo Familijske poslove.
Poslove nastavljamo kao Familija, te smo isto tako ubacili I nasa dva rodaka, nase majke smo zastitili od neprijatelja I maknuli ih od svakodnevnih Familijskih dogadjanja.
Fam Outfit
Fam Logo