Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20229
Players nickname
Deyan Slash
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 8, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/s8i43hZ

Dejan Slash

Player
Player
Poštovanje sefovi administracije, banovan sam pre 5 meseci zbog opšteg pravila 1.1 i shvatio sam svoju grešku jer sam slučajno otvorio fajl sa svom lozinkom i mejlom na Grand RolePlay nalogu pred mojim prijateljem, mislivši da je smešno on je usao na moj nalog i igrao neko vreme . On je nov na serveru i nije znao generalno za pravilo 1.1 i jako mi je žao zbog ovoga što je uradio, ali možete li mi nekako unbanovati ako izbrišeš sve stvari sa njega, jer ne mogu opisati dan bez grand rp-a jer je projekat jako dobar i mnogo volim da ga igram. Učinio bih sve samo da ponovo počnem da igram i da se družim sa ostalim ljudima ovog projekta. Molim vas izbrišite ono što mi treba ili ono što sam predložio da bih barem mogao unblokirati glavni račun. Hvala na čitanju i nadam se da ćete imati bolji dan od mene i da uživate. Najjaci grand projekat je na celom svetu i hocu da se vratim, izvinjavam se zbog greske mog prijatelja. Učinit ću sve da me odblokiraju.
Ovo je moja prva zabrana bez mog znanja o tome šta sam pogriješio.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Twink ne moze dobiti unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom