Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37278
Players nickname
Gustavo Barbarossa
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
May 7, 2023
Time
23:27
Proofs
https://ibb.co/WgBYTXF

Gustavo Barbarossa

Leader
Leader
Dobar dan, dobio sam ban za G.P.1.1 od Kristine, popricao sam sa Kristinom i ukazala mi je u cemu je problem, jelte ja kada sam kretao da igram GTA, nisam mogao kupiti original verziju koja je potrebna za igranje na RAGE-u jer sam imao problema sa bankovnom karticom, medjutim imao sam druga koji je ranije igrao RAGE preko EPIC-a i prestao je da igra jer je presao da igra preko Rockstar-a, i ja sam uzeo njegov EPIC nalog da bih mogao sebi da instaliram GTA i igram RAGE, od tog trenutka od kada sam ja uzeo njegov EPIC nalog se niko nije ulogovao na njegov EPIC osim mene, sto se moze proveriti jer je on paralelno zajedno samnom igrao GTA preko Rockstara, dok sam ja kotisitio njegov EPIC, znao sam da deljenje accountova nije dozvoljeno, medjutim to sam smatrao da se svodi pod in-game account, nisam znao da se i EPIC racuna, i da sam to trebao da prijavim, naveo bih takodje da ja u svojoj kuci imam 4Wi-FI rutera te da je na svakom drugacija IP adresa takodje, sto mogu dokazati ukoliko je potrebno, ja se najiskrenije izvinjavam i kajem zbog gluposti koju sam napravio, neznajuci da nisam smeo, i zamolio bih da se moja zalba razmotri, jer mi je bas krivo, igrao sam na Grandu 12-16 sati svaki dan vec dosta dugo vremena i steta bi bila da sav trud koji sam ulozio propadne zbog ovoga, nikada nisam krsio nikakva server pravila, bio sam u Demorganu mozda 2 puta za MG i to je to... Hvala na citanju

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom